KV Interim Management #4: Informatiewinning als interim bestuurder

15 juni 2022

Het vergaren van informatie loopt als een rode draad door iedere opdracht heen die jij als professional aanneemt. Vooraf wil je wat weten over de werkomgeving en de uitdagingen waar je voor komt te staan. Maar ook tijdens de uitvoer is het verzamelen van de juiste informatie een onderwerp van belang. Bijvoorbeeld om het verloop van je opdracht tijdig te kunnen bijsturen.

In de vierde aflevering van de podcast KV Interim Management bespreken we het belang van informatiewinning als interim bestuurder. Hoe kom je het maximale te weten van de uitdagingen en andere onderwerpen die spelen in de organisatie? En wat als blijkt dat je opdrachtgever onderdeel is van het probleem dat jij komt oplossen?

In deze aflevering spreken Frank Wolff en Robin Weijs met interim bestuurders Jack Thiadens en Gert Cazemier.

K+V

Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.