Nieuw jaar, nieuwe balans op de agenda

10 januari 2023

Heb je de afgelopen weken een beetje kunnen bijkomen? Wij waren in ieder geval toe aan een moment om de knop even om te zetten. Want wat was 2022 een pittig en hectisch jaar. Het was een drukke periode, waarin we veel mooie dingen hebben gerealiseerd en er krachtige samenwerkingen zijn ontstaan. Maar overal waar we komen, zien we hetzelfde: iedereen werkt op standje 100…

Wees eerlijk, verliezen we onszelf daarmee niet een beetje uit het oog? Ons goede voornemen voor 2023 is daarom het (her)vinden van de balans. In dat kader hebben we een evenementenmenu uitgewerkt voor dit jaar. We gaan samen manieren om slimmer te werken ontdekken en zetten in op (persoonlijke) groei en ontwikkeling. We nodigen je graag uit: balanceer en ontwikkel je met ons mee?

K+V Events

Ontwikkelen begint bij K+V door deel te nemen aan een van onze K+V Events. Kies een thema waar jij geïnteresseerd in bent, of waarin je je zou willen ontwikkelen, en neem deel. Zo beginnen we in maart met een meeting  voor startende interim managers. Als starter ben je zoekende. Zoekende naar opdrachten, naar zichtbaarheid en je personal branding, naar manieren van werken en naar het juiste verloop van een opdracht. Dus ga je héél hard aan de slag, maar ben je ook daadwerkelijk effectief? Slimme manieren van werken leer je in de praktijk. Om dit jaar te beginnen met een voorsprong, koppelen we je tijdens ons event aan ervaren interim managers.

En zo zijn er meer K+V Events waarvoor je je dit jaar kunt inschrijven op onze website. We gaan  korte digitale oriënterende kennismakingen organiseren, zeg maar 10 minutengesprekken stijl. Om je makkelijk, en op een voor jou passend moment, in contact te brengen met adviseurs voor vragen of advies.

Cross Over: Beweging in leiderschap

Ook het nieuwe programma Cross Over, Beweging in leiderschap is een manier om in 2023 in te zetten op groei en ontwikkeling. Dit programma is een initiatief van Martine van der Velpen en Lisette Pondman en is gericht op het vergroten van diversiteit en inclusief leiderschap binnen de top van organisaties in het publieke domein.

Een programma dat enerzijds bewustwording creëert en handvatten geeft aan organisaties die meer diversiteit willen in topposities en kiezen voor inclusief leiderschap. Door middel van bijeenkomsten en werksessies in april, september en december. En aan de andere kant inzet op het empoweren van deelnemende vrouwen aan een individuele Cross Over. Vrouwen die willen bewegen naar of binnen een bestuurlijke / eindverantwoordelijke rol, gaan in een viertal sessies in op het versnellen van een bestuurlijke stap in hun eigen leiderschapsstijl. Hoe geef je deze vorm en draag je deze uit? Aan tafel en op papier. Om vervolgens concreet te werken aan het maken van de vervolgstap. Welke keuzes kan en wil je maken? Hoe zorg je dat het gaat gebeuren? En als de stap is gemaakt dan weet je hoe je met de bestuurlijke krachtenvelden wilt omgaan, vol vertrouwen in jouw ambities en stijl.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de invulling van het programma en graag meer informatie willen, dan kan je gerust met Martine contact opnemen (0650603351, velpen@kv.nl )

Samen in balans

Door het delen van kennis, het leren van anderen en het creëren van bewustwording, hopen we elkaar in dit nieuwe jaar te stimuleren en te prikkelen om de balans in het werkende leven te (her)vinden. Als we nog langdurig willen genieten van het werken, dan is stilstaan, balanceren en slimmer te werk gaan essentieel. Daar zal iedereen ( inclusief thuisfront 😊 ) erg blij mee zijn.

Tamara Wijnja, Micha van Aart & Martine van der Velpen

Partners K+V

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.