Professionele interim managers zijn professioneel verzekerd!

5 mei 2017

Ben je als interim manager op dit moment ingeschreven bij K+V of werk je via K+V dan kan je nu profiteren van een unieke samenwerking die alleen K+V bij VBIM kan bieden!

https://www.vbim.nl/aanmelden-voor-kv-interimmers/

Dat is het uitgangspunt van K+V. Wij werken graag met mensen die hun vak serieus nemen en daarin past dus ook serieuze ondersteuning. Wij doen dat als intermediair in ons eigen vak en wij zijn dus erg blij met de unieke samenwerking met VBIM beroeps verzekeringscollectief. Het is altijd een zoektocht voor interim managers naar de juiste verzekeringen en de VBIM heeft als collectief juist al die zaken uitstekend geregeld. VBIM is een transparant collectief zonder winstoogmerk.

Vrije Beroepsorganisatie Interimmanagers VBIM (www.vbim.nl) bestaat sinds 1993 en heeft honderden deelnemers. Als enige verzekeringscollectief van en voor interim managers biedt VBIM polissen specifiek afgestemd op het beroep interim manager.
K+V en VBIM hebben een samenwerking voor je opgezet waarmee je je met aantrekkelijke korting en tegen uitgebreide polisvoorwaarden snel, volledig en zonder zorgen kunt verzekeren via de VBIM polissen voor beroeps/bestuursaansprakelijkheid (BA polis) en arbeidsongeschiktheid (AOV polis).

De VBIM BA polis is sinds 1993 de enige collectieve verzekering die precies is toegesneden op de beroepspraktijk van interim managers. De polis is een combinatie van bedrijfs-, beroeps- en bestuursaansprakelijkheid, aangevuld met een unieke juridische bijstand component, premieverlaging in perioden waarin je niet werkzaam bent en een doordachte nazorg risicodekking. Zie voor alle speciale voorwaarden de pagina’s over verzekeringen op de website www.vbim.nl.

Uiteraard staan ook de andere verzekeringen en dienstverleningen van VBIM voor jou als K+V interim manager open.

VOORDEEL

Voor K+V interim managers vervalt de BA acceptatietoets en de procedure voor interim managers die nog geen 2 jaar ervaring hebben. VBIM brengt daarnaast geen eenmalige toelatingsbijdrage in rekening. Dat levert al direct een voordeel op van € 195,–!
Ben je nog geen 2 jaar werkzaam als interimmanager dan is je voordeel zelfs meer dan € 500,–!
Je betaalt alleen de jaarlijkse VBIM deelnemersbijdrage van € 95,–
De BA polis kent een basis-jaarpremie van € 600,– waarop de K+V interim managers eind 2017 nog eens 10% extra korting kunnen ontvangen indien over heel 2017 tenminste 50 K+V polissen worden afgesloten. Bij een non profit verzekeringscollectief als VBIM is volume een factor waar alle deelnemers baat bij hebben!

Voor de VBIM/Amersfoortse AOV polis gelden voor K+V interimmanagers speciale gunstige polisvoorwaarden. De korting op de premie bedraagt 60% van de standaard AOV polis voor ondernemers. Zie voor alle voordelen en meer informatie het onderdeel over verzekeringen op de website www.vbim.nl. Wil je de AOV dekking aangaan dan volgt een individueel advies op maat via de verzekeringsintermediair Havelaar & van Stolk. Zoals bij elke AOV polis brengt de intermediair je voor dat advies kosten in rekening.

AANMELDING ALS VBIM DEELNEMER VOOR K+V INTERIM MANAGERS:

Vul het webformulier op de website van VBIM www.vbim.nl in en vergeet niet de gevraagde bijlagen mee te zenden!
In het formulier kun je aangeven of je de BA polis direct wil laten ingaan, en of je interesse hebt in de AOV polis en andere VBIM producten.
De aanvraag wordt binnen 3 werkdagen verwerkt nadat alle gevraagde stukken zijn ontvangen bij VBIM.

Heb je vragen?Je kunt deze stellen via info@vbim.nl Wij zijn je graag van dienst!

K+V
Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.