K+V Verbouwblog 3#: lees hier alles over de verbouwing bij K+V

8 april 2019

K+V is hard aan het vernieuwen, zo zitten wij op het moment midden in de verbouwing van ons kantoor. Het hele proces zal een aantal maanden duren en daarvan houden we jullie graag op de hoogte. De komende periode doen we dat door middel van het aanvullen van dit blogartikel, waarin we statusupdates geven over het proces en waarin we vooruit blikken op onze hagelnieuwe werkplek. Lees hieronder ook wat dit allemaal voor u betekent.

Verbouwvlog 3#: een ‘sneakpreview’ van ons nieuwe kantoor (08-04-2019)

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de verbouw van ons kantoor. Maar er zit flink schot in de zaak. Enkele weken voordat het wordt opgeleverd, kunnen we weer even een update geven van de status. Dat doen we deze keer door jullie een rondleiding te geven door het kantoor. Zelfs al is het nog niet af, de contouren zijn duidelijk zichtbaar. Ook gingen we langs bij Van Vliet Interieurmakers uit Barneveld om te kijken hoe ons nieuwe barmeubel wordt geproduceerd.


Abonneren

Daarnaast hebben we nog een leuk nieuwtje. We gaan binnenkort weer beginnen met onze welbekende kennismakingsbijeenkomsten. Wil je kennismaken met K+V en deelnemen aan onze workshops? Houd dan onze agenda in de gaten, want daar verschijnen binnenkort nieuwe data voor onze bijeenkomsten.

Verbouwvlog 2#: een ochtendje ‘proefzitten’ in Eindhoven (31-01-2019)

De volgende fase van de verbouwing is aangebroken. Op de vierde en vijfde verdieping wordt gebroken en gezaagd. Bezoekers aan ons pand in Veenendaal kunnen dus helaas enige vormen van geluidshinder ondervinden. Onze excuses hiervoor.

Wel hebben we ook goed nieuws. Inmiddels zijn alle meubels en kleurstalen voor de nieuwe ruimte uitgezocht. Om de knoop door te hakken, zijn we samen met onze ontwerper Anne Witten van Ontwerpstudio-A een dagje gaan ‘proefzitten’ bij Workbrands in Eindhoven. In onderstaande video is te zien hoe dat ging en krijg je een klein voorproefje over de kant die het nieuwe kantoor opgaat.


Wat betekent dit voor u: K+V tijdelijk op een andere verdieping (17-01-2019)

In de tussenliggende fase verandert er niet gek veel voor u. Wij zitten tijdelijk niet op de 4e maar op de 3e verdieping. En wat schetst onze verbazing? De gasten die ons sinds de (tijdelijke) verhuizing hebben bezocht, merken er nauwelijks iets van. Wanneer u de goede knop in de lift drukt, zal u weinig hinder ondervinden.

Wat u helaas wel gaat merken is dat K+V minder bijeenkomsten gaat organiseren de komende periode. Wij zitten eenmaal met een gebrek aan ruimte (en soms wat geluidsoverlast). Onze kennismakingsbijeenkomsten gaan daarom tijdelijk niet door. Zij die zich hier voor hadden ingeschreven hebben hier inmiddels bericht over ontvangen.

Een bijeenkomst die wel doorgaat is: ‘Interim manager zijn, zelforganisatie en impact hebben’  Deze bijeenkomst, met gastsprekers Jaap van der Mei en Ruth Maas, vindt plaats op een externe locatie nabij ons kantoor. Deelnemers krijgen, of hebben hier al, bericht over ontvangen.

Houd deze pagina goed bij, zodat u op de hoogte blijft van alles wat betreft de verbouwing.


K+V

Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Verhuisdoos van de 4e naar de 3e verdieping

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.