Kennismakings- bijeenkomst november 2021
Terug van weggeweest: de kennismakingsbijeenkomst bij K+V

Aangenaam…!
K+V bouwt al bijna 40 jaar aan een solide positie in de markt én in dat kader aan een netwerk van opdrachtgevers en (interim) managers in uiteenlopende sectoren. Zaken doen begint met kennismaken.

Ontspannen sfeer
Graag verwelkomen wij jou en je collega- (interim) managers bij ons op kantoor in Veenendaal. In een ontspannen sfeer willen wij elkaar ontmoeten. Natuurlijk vertellen wij graag wie wij zijn, wat wij doen en willen betekenen voor kandidaten en voor onze opdrachtgevers. Andersom willen wij ook weten wie jij bent. Kortom een echte, wederzijdse kennismaking. Daarvoor hebben wij een actief programma met workshops en individuele presentaties, om elkaar mee te nemen in onze gezamenlijke wereld van de dynamische arbeidsmarkt.

Programma
We starten centraal, gaan in groepen en soms individueel uit elkaar en komen daarna weer bij elkaar; een echt interactief programma. De informele afsluiting van de middag met een hapje en een drankje biedt volop gelegenheid contacten te leggen met andere deelnemers en K+V.

 • 13:15 uur Ontvangst
 • 13:30 uur Start programma
 • 17:00 uur Afsluiting met hapjes en een borrel

Voel je wat voor een daadkrachtige kennismaking met K+V? Geef je dan op voor deelname aan een van de kennismakingsbijeenkomsten.

Deelname aan deze interactieve kennismaking is gratis. Van iedere deelnemer wordt bij aanvang de QR-code gescand door middel van de coronacheck-app.

Algemene informatie

Aantal plaatsen

21

Datum

19 november 2021

Tijdstip

13:15 – 17:00

Kosten

Geen

Locatie

K+V Veenendaal

  Aanmelden voor deze bijeenkomst


  VrouwMan
  Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
  Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken