Kennismakings-bijeenkomst mei (Digitale editie)

Aangenaam…!
K+V bouwt al ruim 30 jaar aan een solide positie in de markt én in dat kader aan een netwerk van opdrachtgevers en (interim) managers in uiteenlopende sectoren. Zaken doen begint met kennismaken.

Digitale samenkomst

Het zijn bijzondere tijden, tijden waarin fysieke samenkomsten helaas niet kunnen plaatsvinden. Echter, dit betekent niet dat wij stoppen met kennismaken. Daarom vindt de kennismakingsbijeenkomst digitaal plaats. We bieden een online programma aan, waarbij we je via een videoverbinding in contact brengen met onze adviseurs en laten kennismaken met K+V. Een ontmoeting zonder handen te schudden, maar met verbale en (een zekere mate van) non-verbale communicatie. Elkaar vanaf een afstand leren kennen, maar toch nader tot elkaar komen.

Programma

Aan de hand van de aanmeldingen maken wij een planning en krijg je het programma doorgestuurd. Voelt je wat voor een daadkrachtige kennismaking met K+V? Geef je dan op voor deelname aan een van de kennismakingsbijeenkomsten. Deelname aan deze interactieve kennismaking is gratis.

Algemene informatie

Aantal plaatsen

21

Datum

15 mei 2020

Tijdstip

14:00 – 17:00

Kosten

Geen

Locatie

K+V Veenendaal

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken