Training 'Persoonlijk profiel' voor (interim) managers

19 september 2023

Maak jezelf zichtbaar, herkenbaar en aantrekkelijk
Hoe kom je over zoals je wilt overkomen bij een potentiële werk- of opdrachtgever? Hoe onderscheid je je van andere kandidaten? Met een consistent verhaal en een consistente presentatie.

Je bent (interim)manager, professional of adviseur en…

 • je vindt het lastig jouw persoonlijk profiel kort en krachtig neer te zetten;
 • je wilt een overstap maken, maar je professionele verhaal is nog niet rond;
 • je bent al jaren succesvol, maar toch niet zichtbaar genoeg;
 • je vindt het moeilijk jezelf krachtig en onderscheidend te presenteren;
 • je hebt geen bondig verhaal paraat over je kwaliteiten en je ideeën.

De training ‘Persoonlijk Profiel’ helpt je verder. Tijdens deze persoonlijke, intensieve training van K+V maak je twee visitekaartjes waarmee je jezelf en jouw bijdrage krachtig neerzet: een elevatorpitch die bij je past en een visie-statement waarin je zegt waarvoor je staat.

Met de pitch en de visie heb je een professionele eerste introductie van jezelf: je why, how & what. Je verwoordt de basisingrediënten van jouw professionele identiteit. Je verheldert je denken en je focust je handelen. Het resultaat: concrete profielteksten die je vrijwel direct in je dagelijkse praktijk kunt inzetten, voor je cv, social media, blogs, website, tijdens netwerkgesprekken en zakelijke speeddates.

Een overtuigend persoonlijk profiel draagt informatie over én brengt mensen in beweging. Beide zijn onmisbaar als je jezelf als manager, specialist of (zelfstandig) professional krachtig wilt neerzetten voor een volgende stap in je loopbaan. Ze bieden houvast en rust in je gesprekken en ze versterken je presentatie. In woord en daad!

De begeleiding is in handen van Kiki Verbeek. Zij zal je voorafgaand aan de training (vrijblijvend) uitnodigen je achtergrondverhaal te schrijven. Daarnaast kun je als voorwerk ‘de zeven stappen naar een overtuigende elevator pitch’ doorlopen, die je ontvangt in de vorm van een e-boekje. De gebruikte methodiek tijdens deze eendaagse training is krachtig en meedogenloos.

Wil jij je profiel overtuigend neerzetten? Schrijf je dan in.
De training is van 09.30 -17.00 uur op het kantoor van K+V in Veenendaal.

Wat kost de training Persoonlijk Profiel?
Deelname aan de training kost € 750,– (exclusief BTW), inclusief e-book, gedrukt boek, catering en persoonlijke begeleiding bij de puntjes op de ‘i’ na de trainingsdag.

Meedoen?
Wil je meedoen? Geef je dan snel op. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt (maximaal vier).
Wil je meer informatie? Bel dan met Helga Bijker, 0318-555388 of mail naar: persoonlijk@kv.nl.

Over de trainer: Kiki Verbeek
Kiki Verbeek begeleidt ervaren professionals die worstelen met het profileren van zichzelf. Ze helpt ze bij het verwoorden van een glashelder verhaal over hun dienst. Met een glashelder verhaal maak je jezelf zichtbaar als professional, je bent herkenbaar voor je doelgroep en je krijgt een vanzelfsprekende aantrekkingskracht. Voor zakelijk dienstverleners die willen doen wat bij ze past en dat glashelder over het voetlicht willen brengen. www.glashelderverhaal.nl

Algemene informatie

Aantal plaatsen

4

Datum

19 september 2023

Tijdstip

9:30 – 17:00

Kosten

€ 750

Locatie

K+V Veenendaal

  Aanmelden voor deze bijeenkomst  VrouwMan

  Gegevens werk(gever)

  Indien het factuuradres afwijkt
  Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
  Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken