Training ‘Persoonlijk profiel’ voor (interim) managers

Zichtbaar, herkenbaar en aantrekkelijk
Hoe weet je hoe je overkomt bij een potentiële werk- of opdrachtgever? En hoe onderscheid je je van andere kandidaten? Met een consistent verhaal en een consistente presentatie.
Ben je (interim)manager, professional of adviseur en

 • Je vindt het lastig jouw persoonlijk profiel kort en krachtig neer te zetten;
 • Je wilt een overstap, maar je professionele verhaal is nog niet rond;
 • Je bent al jaren succesvol maar toch niet zichtbaar genoeg;
 • Je vindt het moeilijk jezelf krachtig en onderscheidend te presenteren;
 • Je hebt geen kort en helder verhaal paraat over je kwaliteiten en ideeën.

Dan kan de training ‘Persoonlijk Profiel’ je verder helpen. Tijdens deze (eendaagse) training van K+V maak je twee visitekaartjes, waarmee je jezelf en jouw bijdrage krachtig neerzet. Een zakelijk fundament, jouw ondernemersstatement. Wie ben je, wat doe je, een professionele eerste introductie van jezelf, jouw elevatorpitch. Als tegenwicht schrijf je ook een ‘persoonlijk statement’, de ‘why’. In dit statement verwoord je je innerlijke beweegredenen op zo’n manier, dat je anderen raakt en in beweging brengt. De motor achter je acties, het hart van je handelen. Dit onder woorden brengen heeft een magnetische aantrekkingskracht. De trainer zal je voorafgaand aan de training vragen je achtergrondverhaal te schrijven, om het maken van je persoonlijk statement te vergemakkelijken. Haar methodiek is krachtig en meedogenloos.

Daarnaast maak je als huiswerk ‘de zeven stappen naar een overtuigende elevator pitch’. Tijdens de training ga je verhelderen door de basis ingrediënten van jouw professionele identiteit te benoemen. Het resultaat: concrete profielteksten, visitekaartjes, die je vrijwel direct in je dagelijkse praktijk kunt inzetten; voor je cv, social media, blogs, website en tijdens netwerkgesprekken en/of ‘speeddates’.

Je werkt in feite aan twee fundamentele invalshoeken: informatie overdragen en mensen in beweging brengen. Beide door je persoonlijke profiel. En beide zijn onmisbaar als je jezelf als manager, specialist of (zelfstandig) professional krachtig wilt neerzetten voor een volgende stap in je loopbaan. Ze bieden houvast en rust in je gesprekken en versterken je presentatie. In woord en daad!

Wil jij je profiel ook krachtig neerzetten? Schrijf je dan in! De training is van 09.30 – 17.00 uur en wordt gehouden op het kantoor van K+V in Veenendaal.

Wat kost Persoonlijk Profiel?
Deelname aan de training kost € 750,– (exclusief BTW), inclusief e-book, catering en nazorg.

Meedoen?
Wil je meedoen? Geef je dan snel op. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt (maximaal vier).
Wil je meer informatie hebben? Bel dan met Johannes Arets, 0318-555388 of mail naar persoonlijk@kv.nl.

Over de trainer: Kiki Verbeek
Kiki brengt professionals in korte tijd tot concrete, direct bruikbare, glasheldere profielteksten van hoge kwaliteit. Met een glashelder verhaal zet je jezelf neer. Voor professionals die willen doen wat bij ze past en dat glashelder over het voetlicht willen brengen: www.glashelderverhaal.nl.

Algemene informatie

Aantal plaatsen

4

Datum

23 mei 2023

Tijdstip

9:30 – 17:00

Kosten

€ 750

Locatie

K+V Veenendaal

  Aanmelden voor deze bijeenkomst  VrouwMan

  Gegevens werk(gever)

  Indien het factuuradres afwijkt
  Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
  Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken