Verhoog je carrièrekansen door bewust netwerkgedrag

Maak jij genoeg gebruik van je netwerk?

Wist je dat er verschillen zijn tussen netwerkgedrag van mannen en vrouwen? En dat dit van invloed is op je carrièrekansen? Maak jij genoeg gebruik van je netwerk om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dit wilt? Of heb je misschien nog blinde vlekken en wil je hier beter sturing aan geven?

In deze workshop leer je je netwerk bewust in te zetten voor je eigen doelen. Je gaat naar huis met inzicht in je eigen netwerk, in wat wel en niet werkt en je krijgt tips hoe je je netwerk beter kunt gebruiken.

De workshop wordt gegeven door Dr. Jeanne Martens. Zij is in 2020 op het thema netwerken en carrière maken gepromoveerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft in haar onderzoek laten zien dat netwerken loont en dat het bijdraagt aan het realiseren van je ambities.

Jeanne gaat in op het thema netwerken in relatie tot loopbaanontwikkeling aan de hand van een aantal aspecten zoals de rol van sociaal kapitaal, netwerkbewustzijn, women empowerment en de betekenis van (mentoring en) sponsoring. Ook verschillen in de manier waarop vrouwen en mannen netwerken gebruiken en loopbaanambities formuleren komen aan de orde omdat het belangrijk is te weten wat de verschillen zijn en hoe hiermee kan worden om gegaan.

Vanaf 16.00 is er inloop met koffie/thee en om 16.30 start het programma. Na een kleine twee uur sluiten we af met een borrel waarbij er uiteraard alle ruimte is voor netwerken!

De kosten voor deze workshop zijn €182,50 inclusief BTW. Na aanschaf van een ticket kun je direct de factuurbon downloaden. Ook ontvang je een mail vanuit Eventix met de mogelijkheid om je ticket én factuurbon te downloaden.

Laat je inspireren, maak de beweging die jij wilt en kom op 17 april 2023 naar Veenendaal! Wij hebben er zin in en ontmoeten je graag! Lisette Pondman en Martine van der Velpen.

Deze workshop is onderdeel van het programma CrossOver: bewegen in leiderschap. Dit programma is gericht op het vergroten van diversiteit en inclusiviteit binnen bestuur en directie van publieke organisaties. Dit doen we door individuele CrossOvers, gericht op het empoweren van vrouwen naar een volgende bestuurlijke stap via één-op-één sessies en mentorschap. Daarnaast organiseren we CrossOvers voor organisaties door creëren van bewustwording en aanbieden van plenaire bijeenkomsten met deelnemers uit verschillende organisaties. Voor meer informatie over dit programma kun je contact opnemen met Martine van der Velpen via velpen@kv.nl of 06 5060 3351

Let op! Onderstaande ticketprijs is inclusief btw. Na aanschaf ontvang je een factuurbon.

Algemene informatie

Aantal plaatsen

20

Datum

17 april 2023

Tijdstip

16:00 – 19:00

Kosten

€182,50 (dit is inclusief btw)

Locatie

K+V, Vendelier 61 3905PD Veenendaal

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken