K+V mag zichzelf inmiddels 35 jaar Krachtig + Verbindend partner noemen op het gebied van interim management en werving & selectie. Onze organisatie, vernoemd naar oprichters Geurt van de Kerk en Ed van Venrooy, heeft zich in de loop der jaren opgewerkt tot een belangrijke speler in de wereld van executive search in alle onderdelen van het publieke domein. Zorgorganisaties, onderwijs- & kinderopvanginstellingen, lokale overheden, verenigingen en sportbonden, hebben de afgelopen jaren het vertrouwen in ons gesteld. Wij zijn dankbaar voor de samenwerking en kijken graag met elkaar vooruit naar de toekomst.

Gevestigd in Veenendaal, actief door heel Nederland

Ons 35-jarig bestaan vieren we samen met jou!

K+V Zomerborrel 
Om stil te staan bij ons jubileum, de samenwerking én om de zomer in te luiden, organiseert K+V op 15 juni 2023 een Zomerborrel. Op ons kantoor in Veenendaal organiseren we een laagdrempelig event waar jij als relatie van K+V voor wordt uitgenodigd. Je kunt half maart een uitnodiging verwachten in je inbox. Houd deze dus in de gaten. We horen graag of we je mogen verwelkomen.

K+V Events 
Door het jaar heen organiseren wij diverse events waar je als professional aan kan deelnemen. Op 16 maart beginnen we met een event gericht op interim managers. Ben je geruime tijd actief als interim professional of heb je juist de ambitie om voor jezelf aan de slag te gaan? Dan is dit het event waar je bij wil zijn. (Alle beschikbare tickets voor het K+V Event van 16 maart zijn uitverkocht. Niet getreurd, er volgen meer events. Neem contact op met Micha van Aart (aart@kv.nl) of Tamara Wijnja (wijnja@kv.nl) voor meer informatie.)

Seizoen 2 Podcast KV Interim Management. Wil jij je visie geven over het vak?
Ook starten we binnenkort met de ontwikkeling en opname van het tweede seizoen van onze podcast KV Interim Management. Waarin we het interim proces van start tot afronding gaan behandelen. Deze podcast is bedoeld voor interim managers en wordt mogelijk gemaakt door interim managers. Ben je bekend met K+V en wil jij zelf als interim manager deelnemen aan het tweede seizoen van KV Interim Management? Meld je dan via onderstaand formulier aan. Het eerste seizoen van KV Interim Management kun je beluisteren via Spotify, Google Podcast en Apple Podcast.

Deelnemen aan een podcast-aflevering van KV Interim Management? Meld je aan!

Kandidaten over K+V

De vele professionals die wij de voorbije jaren hebben mogen ontmoeten hebben K+V kleur gegeven. Zij staan symbool voor ons motto: Het gaat om mensen!

Deze artikelen hebben bezoekers het meest gewaardeerd

Chris Boven (600x300)

Solliciteren: een bijzonder spel met eigen regels, ken jij ze?

Solliciteren is eigenlijk één groot spel. Net als bij ieder ander spel, kun je alleen winnen als je de spelregels kent. Helaas krijg je bij een sollicitatieproces geen spelregelboekje… Daarom vandaag een speciale uitgave van het spelreglement solliciteren!

Frank Wolff

Motivatiebrieven: Mag het een onsje persoonlijker?

De motivatiebrief. Voor veel sollicitanten voelt het als een verplichting. En sommigen lijken het zelfs van ondergeschikt belang te vinden. Maar diep van binnen weten we allemaal dat een goede motivatiebrief het verschil kan maken in een sollicitatieproces.

Roel Roelfzema (600x300)

Aan wie geef jij de sleutel?

“Ik snap niet dat ik niet ben uitgenodigd, want ik ben perfect voor de baan. Ik ga zeker bellen.” Ik zit klaar achter mijn scherm, tijd voor een beluurtje met kandidaten. Beluurtje? Ja, zo noemen wij dat. Kandidaten die we niet uitnodigen om kennis te komen maken voor een specifieke procedure kunnen persoonlijk feedback vragen over het hoe en waarom.