Mensgedreven

DORDRECHT
Organisatie |

Stichting Merinos

De organisatie (20 miljoen) zet zich in voor ouderen. Zij heeft als missie om mensen die ouder worden in hun kracht te brengen en vitaal te houden. Met circa 300 medewerkers verleent zij diensten in kleinschalige woonvoorzieningen en ambulante diensten. Ze richt zich steeds meer op thuiszorg en wil de thuiszorg en de ambulante tak verstevigen en verankeren in haar organisatie.

De ontwikkelingen in de buurt, in combinatie met de visie van de organisatie dragen erbij toe dat deze tak steeds groeit en nog verder zal groeien.

KV_Opdrachten_Merinos
Functie | Manager Thuiszorg

De opdracht is de ingezette koers in de thuiszorg te verstevigen en te verankeren. Enerzijds betreft het de algemene leidinggevende taken, anderzijds het uitvoeren en monitoren van een aantal projecten (kwaliteit, verzuimbeleid, productontwikkeling) die voor een deel al in de steigers staan.

De interimmanager stuurt 12 teams aan en draagt er zorg voor dat dat primaire proces in al haar facetten gefaciliteerd wordt. Laat daarin een situationeel leiderschap zien, kan laveren en kan ook strak kort cyclische processen monitoren. Heeft hart voor mensen, zoekt de verbinding zonder daarbij de beoogde resultaten uit het oog te verliezen.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | No nonsense, oprecht, inhoud en mensgedreven

De manager is een initiatiefrijke manager die knelpunten op alle terreinen signaleert en vanuit proces en inhoud (in tegenstelling tot positie) zaken oppakt en tot een goed resultaat brengt. Vanuit de integrale verantwoordelijkheid en inhoudelijke kennis onderhoudt u intern goede contacten.

Uw opleiding is minimaal op HBO niveau. U heeft werkervaring opgedaan binnen de zorgsector (thuiszorg) of ervaring binnen de zorg afgewisseld met ervaring binnen andere sectoren, bijvoorbeeld gemeentelijke domein.

 

Kritieke succesfactoren

  • Mens- en omgevingsgericht: oog voor het welzijn/welbevinden van de medewerkers en de cultuur van de organisatie
  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van/inzicht in de Wmo en ambulante dienstverlening
  • Ondersteunend kunnen en willen zijn aan het resultaat van de organisatie
  • Aantoonbare management- en projectkwaliteiten
Aanbod

Een mooie, inhoudelijke interim functie voor circa 32 uur per week , voor een periode tussen de 4 en 6 maanden. Aanvang is uiterlijk 1 november 2017.

Procedure

Na de gesprekken bij K+V volgt voor enkele kandidaten het gesprek met de selectiecommissie. De gesprekken bij K+V zijn gepland op 15 en 18 september.

Geïnteresseerd

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Manager Thuiszorg
Interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.