K+V werving selectie interim management

Leider

Groesbeek
Organisatie |

Pluryn

De besloten werk-woonvoorziening Kemnade in Groesbeek bestaat uit een terreinvoorziening en een buitenlocatie voor cliënten vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking én ernstige gedragsproblemen. Vaak komen hier nog psychiatrische-, leer- en sociale problemen bij. De instroom vindt plaats op basis van een WLZ-indicatie (VG07+), een justitionele indicatie (Ifzo) of onder aanneemschap vanuit de TBS-keten. Deze cliëntgroep, die elders niet terecht kan, maar wel maatschappelijke hinder veroorzaakt, vindt bij Kemnade de begeleiding, werk/dagbesteding en de beslotenheid die bij hen past. Na intensieve begeleiding stromen zij – als hun situatie het toelaat – door naar een volgende (woon)fase.

KV_Opdrachten_Pluryn
Functie | Clusterleider

Je geeft op coachende wijze leiding aan 4 teams van 8 à 10 betrokken en enthousiaste (persoonlijk) begeleiders. De cliënt en het primaire proces zijn je richtlijnen. Je zorgt voor een goede werksfeer en voldoende uitrusting van je medewerkers. Tevens geef je binnen jouw cluster uitvoering aan het personeelsbeleid van Pluryn. Je hebt een actieve rol in de opbouwende fase van de voorziening waarbij cultuuraspecten, training, groepsvorming en groepsorganisatie van belang zijn. Je werkt hierbij duaal samen met een gedragswetenschapper. Vanzelfsprekend verzorg je conform vastgestelde richtlijnen de administratie rond de activiteiten binnen jouw cluster. Je werkt direct onder de leiding van de RVE-manager. Het is een behoorlijke (integrale) verantwoordelijkheid, maar dat is juist wat je aantrekkelijk vindt. Vanuit je visie en kennis geef je op inspirerende manier leiding en laat je het team sterker worden in zelforganisatie en het verder nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Coach Communicatief Toegankelijk Procesgericht Mensgericht Motivator Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Overtuigend leider met flair

Als mensgericht en procesgericht leider/manager heb je het vertrouwen dat de medewerkers mee willen gaan in de veranderingen en heb je veel succesvolle ervaring opgebouwd met het ondersteunen hierin. Je staat voor je medewerkers, verbindt hen met de gehele organisatie en weet hoe van een beheersmatig klimaat naar responsief klimaat te gaan. Je herkent je in de volgende punten: 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een afgeronde managementopleiding
  • Meerdere jaren ervaring in een leidinggevende) rol in de zorg
  • Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep
  • Stuurt op resultaat en denkt buiten de kaders en bent kader scheppend voor de medewerkers
  • Faciliteert medewerkers, waardoor zij zelf de verantwoordelijkheid nemen
  • Gericht op samenwerking en motiveert om deel te nemen
  • Je beschikt over empathisch vermogen en tact en je bent gewend met conflicten om te gaan
  • Vraagt om feedback en besluitvaardig waar nodig
  • Kent en snapt de duale samenwerking en ziet het nut en noodzaak van behandelen
  • Overziet het grotere geheel en weet boven het eigen cluster uit te stijgen
Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Een boeiende en afwisselende baan waarin je zelfstandig werkt, maar ook samenwerkt met anderen. Verder biedt Kemnade je een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving voor 32-36 uur per week. Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met intentie tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 60, met een salaris tussen de € 3.006,– en € 4.385,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Kemnade biedt je diverse fiscale voordelen.

Procedure

De procedure is erop gericht de clusterleider spoedig te laten starten. Na de gesprekken bij K+V volgt voor enkele kandidaten gesprekken met de commissies bij Kemnade. De oriënterende gesprekken bij K+V worden in overleg ingepland.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan verzoeken wij je zo spoedig mogelijk te reageren door je cv en motivatie te uploaden.
Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079). Hij begeleidt deze procedure.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Clusterleider
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.