KV_vacatures

Digitale zelfstarter, kartrekker en ‘spin in de K+V Community’

VEENENDAAL
Organisatie |

K+V

Weet jij ons te vertellen wie waar zit, wat hem/haar bezig houdt en hoe we het beste onze community kunnen laten groeien en verbinden? Ga jij je dedicated bezig houden met het beheren, activeren en ontwikkelen van onze community? Wil je ons helpen met het door vertalen naar scherpe selectiecriteria en het ontwikkelen van slimme (online- en data)search tools? Lees dan verder.

Natuurlijk zijn wij sterk in netwerken en relatiebeheer. Dat heeft ons gemaakt tot wie we zijn. Ons vak (search, werving, selectie en interim management) draait namelijk om de juiste mensen zoeken, kennen en verbinden. Onze community is hierin een levensader en we gaan hier dan ook met liefde en zorgvuldigheid mee om. We zijn van nature geïnteresseerd wat hen beweegt en waar men uithangt.

Maar we willen én realiseren ons ook dat de community verder groeit en steeds meer online plaatsvindt. Virtueel en offline dienen mooi bij elkaar te worden gebracht. Daarnaast willen we met de digitale tools meer maatwerk en doelgerichte communicatie leveren. Wat we willen en kunnen vertellen wordt steeds meer en makkelijker om te doen, maar moet specifieker afgestemd worden op de mensen binnen onze community. En hierbij zoeken we ondersteuning.

De Community Manager is degene die de community beheert, maar ook de data die daar achter zitten. De Community Manager zorgt dat de discussie en de communicatie levendig blijft, de community actief blijft en dat er nieuwe leden aangetrokken worden. Daarnaast kom je met ideeën hoe we beter en gerichter met opdrachtgevers en (potentiële) kandidaten kunnen communiceren, Verder ga je aan de slag met social media, data-mining en analyses.

Functie | Community manager

Zelfstarter

De functie is nieuw in onze organisatie. We zoeken een zelfstarter. Zelf onderzoeken en zelf doen. Je gaat deze functie ook zelf concretiseren. Jij weet vanuit jouw kennis en kunde wat wij nodig hebben. Wat bij ons werk past en gaat werken. Vervolgens ga je het uitvoeren. Niet wachten op goedkeuring, wel afstemmen en weten wat kan en wat we willen. Daarbij laat je liever niet iets aan toeval over. 

Kartrekker

We hebben hulp nodig maar zijn ook eigenwijs. We hebben graag allemaal een eigen mening. Jij weet ons te overtuigen welke stappen we moeten zetten en welke activiteiten we moeten ontwikkelen op het gebied van online media en community management. Daarbij neem je ons mee en verleid je ons tot jouw plannen en acties. Je houdt niet van stilstaan. Als je een plan hebt, ga je ook door met de uitvoering. Daarbij neem jij het initiatief en neem je ons mee.

Digitale zelfstarter, kartrekker en ‘spin in de K+V Community’

Profiel

K+V, wie we zijn

Een sterke betrokkenheid bij en interesse in de mens. Dat typeert ons. We zijn al jarenlang een bekende speler in het veld van interim management en werving en selectie. Die betrokkenheid bij de mens, typeert ook onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze omgeving. Betrokkenheid bij een klant, cliënt of burger, maar ook bij medewerkers. Daarin vinden we elkaar.

We zorgen voor de juiste combinaties van mensen. We zorgen ervoor dat mensen hun talenten optimaal leren kennen en inzetten. De kracht van een organisatie zit volgens ons in de juiste combinaties van mensen.

Onze eigen organisatie is opgebouwd uit sterke, onafhankelijke professionals. Met een gevoel en passie voor de mens. Ons dienstenpakket is zo opgebouwd dat we in al die situaties mensen verder kunnen helpen. Want daar gaat het immers om.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde WO- of HBO-studie, bij voorkeur (online) communicatie of ICT
  • 2+ jaar ervaring als Community Manager of vergelijkbare functie
  • Sterke communicatieve én digitale vaardigheden
  • Ervaring met content creatie en social media marketing
  • Een zelfstarter en kartrekker die niet bang is om op mensen af te stappen
  • Je ziet graag zelf wat anders kan
  • Je pakt zaken graag planmatig aan
Procedure

Het selectieproces bestaat uit een drietal onderdelen, op drie verschillende dagen.

  • ‘Speed’ op dinsdag 28 augustus, waarin je aan twee tafels kennis maakt met diverse collega’s van K+V, en wij maken kennis met jouw persoonlijkheid.
  • ‘Slow’ op donderdag 30 augustus, waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
  • ‘Show’ op woensdag 5 september, waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij de dingen aanpakt.

Na elke ronde wordt bepaald welke kandidaten verder gaan. Op deze wijze selecteren wij onze nieuwe collega Community Manager. De procedure is erop gericht deze daarna zo snel mogelijk af te ronden.

Geïnteresseerd

Kortom, herken je jezelf in bovenstaande en wil jij veel verantwoordelijkheid binnen een zelfstandige functie waarin je je creativiteit kwijt kunt? Neem dan contact met ons op of reageer door onderaan bij solliciteer direct uw cv en motivatie te uploaden. Voor aanvullende informatie of vragen kan je terecht bij Martine van der Velpen, partner via 06-5060 3351.

Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek vragen wij je een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.