Tactvol, resultaatgericht en doortastend

Westen van het land
Organisatie |

Christelijke VVT-instelling

De organisatie is een stichting die in oorsprong uitgaat van de Nederlandse Hervormde Kerk. De Stichting beheert een verpleeghuis en drie verzorgingshuizen.

Op de locaties biedt zij een breed scala aan diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en/of behandeling. Omdat niet iedere cliënt dezelfde zorgbehoefte heeft, heeft zij een groot aantal servicediensten en zorgarrangementen samengesteld.

Afhankelijk van de persoonlijke zorgbehoefte en/of indicatiestelling kan een servicedienst of zorgarrangement aan de cliënt worden aangeboden.

Het grote aantal zorgarrangementen en servicediensten maakt het ook mogelijk dat partners met verschillende zorgbehoeften binnen één instelling kunnen verblijven.

Functie | Locatiemanager

De organisatie staat aan de vooravond van een transitie met als doel de verhouding tussen resultaatgedrevenheid en zingeving te verbeteren. Er mag daarbij meer aandacht komen voor zowel een aanspreekcultuur als voor de mens, de medewerker, de bewoner en verwanten. Voor een locatie wil men nu een interim manager inzetten ter overbrugging. Daarnaast vraagt men van de interimmanager een strategische bijdrage te leveren aan de te vormen organisatietransitie.

Je bent lid van het managementteam en resultaatverantwoordelijk voor een locatie. Je geeft direct en indirect leiding aan ca. 80 fte. Je weet mensen in hun kracht te zetten en creëert wendbare zorgmedewerkers die toegerust zijn voor de zorg van nu en straks en gemotiveerd zijn om vanuit de nieuwe organisatiestructuur te gaan werken. Als locatiemanager laat je zien wat eigenaarschap is. Je gaat conflicten niet uit de weg.

 

Tactvol Resultaatgericht Doortastend

Profiel
  • Je bent bedrijfsmatig goed onderlegd en in staat om de locaties in de zwarte cijfers te houden.
  • Je hebt ervaring met veranderprocessen in de ouderenzorg.
  • Authenticiteit, zichtbaarheid, sensitiviteit, ontwikkelings- en oplossingsgerichtheid zijn eigenschappen die onlosmakelijk met jou verbonden zijn.
  • Je weet je omgeving te inspireren, bent enthousiast, bezit relativeringsvermogen en humor.
  • Je hebt een HBO/WO-diploma en beschikt over een aanvullende management opleiding.
  • Je hebt intrinsieke waardering voor de protestant-christelijke levensbeschouwing. Dat dit blijkt uit een actieve verbinding met een kerkgenootschap is een pré.
Aanbod

Stevige interim opdracht voor 6 maanden voor 24 uur per week, start per 1 oktober 2018.

Procedure

Gesprekken bij de stichting zullen op 28 of 29 augustus in de middag worden ingepland. Graag ontvangen wij bij je reactie de eventuele data van afwezigheid door vakantie.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan verzoeken wij je zo spoedig mogelijk te reageren door onderaan bij solliciteer direct uw cv en motivatie te uploaden, met indicatie van je uurtarief. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Frank Snethlage (06-5131 0178), Partner.

 Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Locatiemanager
Interim
24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.