K+V werving selectie interim management

Mensgericht en vasthoudend, hands on

Oosten van het land
Organisatie |

Ambtelijke werkorganisatie

Vanaf 1 mei 2018 zijn de ambtelijke organisaties van de twee gemeenten gefuseerd tot één werkorganisatie. De werkorganisatie  is een gemeen­schappelijke regeling (bedrijfsvoering organisatie). Het bestuur wordt gevormd door de twee burgemeesters en wethouders financiën van beide gemeenten. De organisatie-structuur is opgebouwd in vijf domeinen, waarvan bedrijfsvoering er één.
Het managementteam van de werkorganisatie bestaat uit de domeinmanagers, de directie en een business controller. De directie wordt gevormd door de twee gemeentesecretarissen van beide gemeenten.
De organisatie is momenteel sterk in beweging. Het stadium van de organisatie­ontwikke­ling ken­merkt zich door fusieperikelen, teamvorming en harmo­nisatie van werkwijzen. Zelforganisatie is een belangrijk einddoel.

Functie | Manager financieel beheer

Je bent een belangrijke interventie in de organisatie en het team, met een lastige groepsdynamiek en met huisvesting op twee locaties. Als manager financieel beheer geef je leiding aan het team financieel beheer (ongeveer 10 personen). Daarnaast breng je de financiële administratie op orde, harmoniseer je de crediteurenadministratie en factureringsprocessen, implementeer je E-facturatie en coördineer je de totstandkoming van jaarrekening 2018 (van de afzonderlijke gemeenten en de werkorganisatie).

Mensgericht Vasthoudend Hands-on

Profiel

Je kent het klappen van de zweep bij het financieel beheer, hebt kennis van de financieel-administratieve processen en ervaring met het coördineren van de jaarrekening. En echte pre om kennis te hebben van lean-procesoptimalisatie.  Kennis van en ervaring met het coördineren van de jaarrekening in gemeenten.
Gedegen ervaring met groepsdynamische processen en in deze context bereiken van de noodzakelijke resultaten.

Je bent per direct beschikbaar voor drie dagen per week; de opdracht loopt in ieder geval tot en met februari 2019.  Verlenging behoort tot de mogelijkheden. De presentatie van kandidaten bij de opdrachtgever is in week 43.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd en gekwalificeerd voor deze opdracht? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘reageer nu’ je cv en motivatie te uploaden. Helga Bijker en Roel Roelfzema begeleiden deze opdracht. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06  22 698 599 ).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager financieel beheer
Interim
24 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.