Doortastende, communicatief vaardige en ervaren leidinggevende

Apeldoorn
Organisatie |

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Gelre ziekenhuizen werkt vanuit de volgende klantbeloften en kernwaarden: persoonlijk, verbindend, energiek en ondernemend. De missie van Gelre is persoonlijke en toegankelijke zorg bereikbaar en betaalbaar houden in hun regio. Door gericht te innoveren en de zorgverlening beter en slimmer in te richten levert Gelre de juiste zorg op de juiste plaats. Dat lukt door kennis te ontwikkelen en te delen. Door nieuwe samenwerkingsvormen te initiëren met hun zorgpartners en optimaal gebruik te maken van de digitale mogelijkheden. Daarbij is er altijd oog en aandacht voor de mens achter de patiënt en zijn/haar kwaliteit van leven. Sámen maken ze het verschil tussen goede zorg en excellente persoonlijke zorg.

Functie | Afdelingsmanager Radiologie voor Gelre ziekenhuizen

De afdeling Radiologie beschikt over alle moderne beeldvormende apparatuur en technieken, waaronder MRI, CT, Angio, vasculaire en niet vasculaire interventies, mammografie, echografie, Pet-CT en Nucleaire geneeskunde. De afdeling bevindt zich op de twee ziekenhuislocaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast zijn er in Epe en Lochem twee buitenpoli’s met röntgenvoorziening. Op deze manier streeft Gelre ernaar de patiënt zo dicht mogelijk bij huis te behandelen. Het streven naar kwaliteit, betrokkenheid en innovatie past bij de visie van Gelre ziekenhuizen als STZ Ziekenhuis.

Als afdelingsmanager geef je leiding aan een team van ongeveer 90 fte (ongeveer 120 medewerkers, waarvan direct aan ongeveer 22 medewerkers). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling van beide locaties en werkt afwisselend in Apeldoorn en Zutphen. Je zorgt er hierbij voor dat je op hoogte bent van actuele kennis van radiologische werkzaamheden. Mocht je zelf niet over deze kennis beschikken, dan kun je deze kennis opdoen via de twee enthousiaste en deskundige teamleiders van je team.

Je werkt intensief samen met deze teamleiders, de planner en de praktijkbegeleiders. Je voert het personeelsbeleid uit en ontwikkelt en implementeert het tactisch afdelingsbeleid. Je bent gefocust op het realiseren van een goede kwaliteitszorg, gecombineerd met het voeren van een optimale bedrijfsvoering. Daarnaast beheer je het afdelingsbudget en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van gemaakte productieafspraken.

Binnen de afdeling lopen momenteel een aantal grote trajecten. Een voorbeeld hiervan is het invoeren van capaciteitsmanagement binnen de afdeling in en is de afdeling voortvarend bezig met taakdifferentiatie en versterking van hun arbeidsmarktpositie. In al deze trajecten heb je een nadrukkelijke voortrekkers- en regierol.

Daadkrachtig Stevig Resultaatgericht Communicatief Vaardig Duidelijk Betrokken Persoonlijk Enthousiast Ervaren

Profiel

We zoeken een stevige ervaren leidinggevende met aantoonbare affiniteit voor (of ervaring in!) het ziekenhuis. Iemand die snel kan schakelen, doortastend en betrokken is en processen goed kan bewaken en structureren. Een sterke en inspirerend manager.

Wat neem je mee:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een management opleiding op (post) HBO of WO niveau.
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in de zorgsector. Heb je deze leidinggevende ervaring opgedaan binnen het ziekenhuis dan is dat een grote pré.
 • Je hebt kennis en ervaring met (het inrichten van) werkprocessen.
 • Je werkt resultaatgericht, kunt makkelijk schakelen tussen tactisch en strategisch niveau en bent in staat om verbinding te maken met je medewerkers en collega’s.
 • Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je doortastend, betrokken en enthousiast.
Aanbod

Een verantwoordelijke en impactvolle baan met veel uitdaging, plezier, eigenaarschap en afwisseling, een prettige dynamische werkomgeving met gepassioneerde en positief ingestelde collega’s waar het werk uitdagend en afwisselend is.

 • Een zelfstandige en afwisselende functie voor 32 tot 36 uur per week (uren in overleg) binnen een boeiende ziekenhuisomgeving.
 • Je krijgt meteen een vaste aanstelling.
 • De functie is ingeschaald in FWG 60 (cao Ziekenhuizen), met een huidig maximum van € 4.798,- bruto per maand.
 • Daarnaast ontvang je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
 • Daarnaast worden er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Gelre ziekenhuizen vindt het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden zij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.
Procedure

De procedure is erop gericht om in december een kandidaat te kunnen benoemen. De eerste gesprekken met K+V vinden zo spoedig mogelijk, in overleg, digitaal plaats. De selectiegesprekken bij Gelre Ziekenhuizen staan gepland voor medio december, vooralsnog en onder voorbehoud op donderdag 16 december.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 28 november aanstaande te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. LET OP: bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de procedure eerder. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner, via 06-1008 5811 en Frank Wolff, partner, via 06-1595 4079.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Afdelingsmanager Radiologie voor Gelre ziekenhuizen
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.