K+V werving selectie interim management

Organiseert de productie ‘Lean’ met meer werkplezier en meer resultaat voor mens en organisatie

Utrecht
Organisatie |

UW

UW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo passend en zinvol mogelijk werk. Er werken ruim 1000 werknemers vanuit de Participatiewet. Een groeiend deel hiervan, inmiddels meer dan de helft, is gedetacheerd bij werkgevers in de regio. Een ander deel van deze werknemers (ca 300) werkt, tijdelijk of voor langere duur, in de Werkbedrijven van UW. Het gaat hier met name om productie en diensten.

Het onderdeel Productie bestaat uit de afdelingen Metaal en Verpakken. De leiding van het onderdeel Productie is vooralsnog opgesplitst in twee functies: Bedrijfsleider UW Metaal en interim-Bedrijfsleider UW Verpakken. Deze twee functies worden op termijn samengevoegd tot één functie: Bedrijfsleider Productie. De functie bedrijfsleider Verpakken wordt op interim-basis ingevuld.

Functie | Bedrijfsleider Verpakken a.i.

De afdeling Verpakken kent een aantal specifieke aandachtspunten. De bezettingsgraad is laag, het verzuim is hoog en er is  een toenemende vergrijzingsproblematiek. Positieve punten zijn de instroom in het kader van ‘nieuw beschut’ en de goede ontwikkeling en samenstelling van de opdrachtportefeuille.

Als bedrijfsleider Verpakken a.i. richt je je op deze aandachtspunten. UW kiest hierbij voor invoering van ‘LEAN­ management’. Samen met de bedrijfsleider UW Metaal geef je richting aan de invoering van hiervan. Je ontwikkelt verbeterplannen en geeft samen met de werkleiders op professionele wijze invulling aan de uitvoering van deze plannen. Je zorgt dat het aangenomen verpakkingswerk kwalitatief goed, op tijd en tegen de afgesproken kosten wordt uitgevoerd. Tevens ben je verantwoordelijk voor een viertal groepen die extern gedetacheerd zijn.

Je ben lid van het managementteam van UW en neemt deel aan het commercieel beleidsoverleg, dat als doel heeft de ontwikkeling van denk- en slagkracht van UW op commercieel gebied te stimuleren. Je begeleidt teamleiders en voormannen/vrouwen in hun ontwikkeling en je richt je op het succesvol implementeren van verbeterprogramma’s onder het motto ‘meer plezier, meer resultaat’. Je geeft leiding door samen met de medewerkers duidelijke doelen te stellen vanuit het principe dat medewerkers je beste adviseur zijn bij het bereiken van die doelen.

Je bent budgetverantwoordelijk met het vastgestelde formatieplan als uitgangspunt.

Ervaren ‘Lean-manager’ Betrokken bij de doelgroep Faciliteert Ondersteunt Coacht medewerkers Stelt heldere kaders

Profiel

Wij zoeken kandidaten met succesvolle ervaring in het implementeren van ‘LEAN-management’ binnen een vergelijkbare (arbeidsintensieve) productieomgeving en het ontwikkelingsgericht coachen van medewerkers op verschillende niveaus.

Je stijl van leidinggeven is gebaseerd op duidelijkheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie. Je stelt duidelijke kaders en stimuleert, faciliteert en coacht de medewerkers om hierbinnen optimaal te functioneren. Wanner de situatie daarom vraagt spreek je de medewerkers aan op hun verantwoordelijkheid en functioneren. Je staat dicht bij de mensen en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je hebt ervaring met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en schept er voldoening in om mensen in hun kracht te zetten.

Je bent resultaatgericht en hebt ondernemerszin. Je hebt een duidelijke visie op bedrijfsvoering en je bent in staat om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, beschikt  over een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht en bent geschoold en ervaren in ‘LEAN-management’.

Aanbod

UW biedt een inspirerende werkomgeving met veel dynamiek en variatie. Voor deze opdracht is zowel een aanstelling met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van één jaar denkbaar als een interim – overeenkomst van opdracht. Bij een arbeidsovereenkomst is het geboden salaris afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 5520,– bruto per maand. Bij een interim-overeenkomst zal het uurtarief in onderling overleg worden bepaald.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘reageer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Michiel van Wessem (06 52 008834) die deze procedure begeleidt.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Bedrijfsleider Verpakken a.i.
Interim
36 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.