Beleidsadviseur a.i. voor een jeugdzorginstelling

Jij bent in staat de huidige functie te herijken én 'de winkel open te houden'
Locatie: West Nederland
Functie | Beleidsadviseur a.i.

De huidige beleidsadviseur vertrekt naar een andere baan. Mijn opdrachtgever vindt dit het moment om de functie te herijken. Jouw opdracht is – om naast de beroemde winkel open te houden – met een analyse en een voorstel te komen hoe deze functie in de toekomst moet worden ingevuld. Een deel van de huidige taken horen niet bij de beleidsadviseur bijvoorbeeld.

Opdracht

Inhoudelijk ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid binnen de organisatie. De beleidsmedewerker volgt de ontwikkelingen die zich afspelen in het werkveld van de jeugdzorg en vertaalt deze naar de praktijk. De beleidsmedewerker heeft een aantal beleidsterreinen in zijn portefeuille: juridische vraagstukken, incidenten en calamiteiten, het zorgsysteem, inspectie en wat verder aan de orde komt.

Profiel

Ervaring als interimmanager, Ervaring in een relevante en vergelijkbare functie. Kennis van ontwikkelingen in de jeugdzorg en wet- en regelgeving (Jeugdwet, Wet BOPZ). Mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor het opstellen en presenteren/verdedigen van (beleids-)adviezen.

Kennis van jeugdzorg wet- en regelgeving implementatiekracht ontwikkelen

Voorwaarden

Je bent per direct beschikbaar voor 24-32 uur voor de duur van ongeveer een half jaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt Frank Wolff (06-15954079) bellen voor vragen of om te sparren.

Beleidsadviseur a.i.
Interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.