Beleidsmedewerker Educatie – Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

PROJECTMANAGER MET PASSIE VOOR EDUCATIE
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Beleidsmedewerker Educatie

Register-Taxateurs volgen jaarlijks (verplichte) opleidingen en scholingen om hun permanente educatie (PE-) punten te behalen. Leerling-taxateurs (gezellen) volgen een intensief opleidingstraject en presenteren een eigen opgebouwd portfolio t.b.v. een assessment. Al deze transacties worden nauwgezet geadministreerd en gevolgd. De senior beleidsmedewerker educatie wordt onder meer verantwoordelijk voor de kwaliteit van de data en voor de professionalisering van educatie gerelateerde bedrijfsprocessen. Met als resultaat overzicht, juiste informatie, verkorte doorlooptijden en adequate rapportages. Daarnaast is er ruimte voor vernieuwing. Aan deze doorontwikkeling kun je een mooie, inhoudelijke bijdrage gaan leveren.

Wat ga je doen?

 • Je gaat aan de slag met kwaliteitsborging van alle educatie gerelateerde processen. Je innoveert en verbetert de dienstverlening.
 • Je verwerkt data, maakt analyses, overzichten en rapportages.
 • Je onderhoudt externe contacten met opleiders, exameninstellingen en andere externe stakeholders.
 • Je beoordeelt cursusaanbod, werkt verplichte PE-onderwerpen uit in overleg met opleiders en je toetst de kwaliteit.
 • Je houdt je actief bezig met de doorontwikkeling van hoogstaande dienstverlening als kwaliteitsregister.
 • Je vervangt de coördinator waar nodig als zij verhinderd is; bijvoorbeeld tijdens opleidingsdagen.

Profiel

Affiniteit met educatie en met doorontwikkelen!

Je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring met projectmatig werken. Je zet je graag in om het niveau van de dienstverlening op te trekken en beter te maken. Jouw inbreng, ideeën en initiatieven zijn onmisbaar in de doorontwikkeling.

 • Je hebt affiniteit met onderwijs in de breedste zin. Dat kan volwassen (vak)onderwijs zijn of het MBO/HBO.
 • Je bent zowel tactisch/strategisch als hands-on ingesteld.
 • Je kunt logisch nadenken en je bent procesmatig ingesteld.
 • Je bent vaardig met Excel, CRM-systemen en dergelijke.
 • Je hebt bestuurlijke sensitiviteit en je houdt rust.
 • Je stelt de juiste vragen.
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt gevoel voor humor en je bent een prettige collega.

Leergierig Projectmatig Procesmatig Gestructureerd Resultaatgericht Analytisch Nuchter Pragmatisch Systematisch Communicatief Flexibel Spin-in-het-web Zelfstandig

Over de organisatie

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Ieder jaar beoordelen taxateurs voor miljarden aan vastgoed, zoals woningen, kantoren, bedrijfspanden, ziekenhuizen, scholen en dergelijke. Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), opgericht in 2016, bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateurs.

NRVT heeft als doel om meer eenduidigheid, uniformiteit en verdere professionalisering van het beroep te realiseren en om transparantie in het proces van vastgoedwaarderingen te krijgen. Vastgoedwaarderingen moeten objectief en onafhankelijk tot stand komen op basis van erkende en uniforme regels en richtlijnen, uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren taxateurs. NRVT heeft een onafhankelijk tuchtrechtstelsel, dat voorziet in consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle geregistreerde taxateurs. Bij NRVT zijn ongeveer 6.300 Register-Taxateurs geregistreerd die hun kennis up-to-date houden door middel van permanente educatie. Via audits wordt doorlopend toezicht gehouden op de kennis en kunde van de taxateurs.

De drie leden van het bestuur van deze stichting zijn verantwoordelijk voor de financiële continuïteit en de positie van NRVT in het maatschappelijke en economische verkeer. Een raad van toezicht ziet toe op het bestuur.

Het bureau
Bij het bureau werken 17 professionals. Iedereen kent elkaar en weet elkaar goed te vinden en dat maakt het prettig werken. De directeur, de manager bedrijfsvoering en drie coördinatoren (met portefeuilles permanente educatie, doorlopend toezicht en juridische zaken) vormen het managementteam. In deze rol werk je nauw samen met het secretariaat en de coördinator educatie.

Je komt terecht bij een maatschappelijke organisatie, een kwaliteitsregister. Werk je graag projectmatig, ben je een aanpakker en vind je het leuk om te groeien in je functie en jezelf te ontwikkelen, dan is dit een fijne plek voor jou!

Aanbod

Mooie groeifunctie

Je gaat een bijdrage leveren aan de verdere invulling van het vakgebied educatie in een nieuwe fase van deze ambitieuze organisatie. Je werkt plezierig in een informeel team met fijne collega’s op een hoog niveau. Je behaalt samen resultaten en er is ruimte voor zelfontwikkeling! Hybride werken kan uiteraard. Voor de verbinding en en de contacten met collega’s zien we je wel graag 2 à 3 dagen op kantoor in Rotterdam terug.

Een pakket met een passend salaris, vakantiegeld en een 13e maand.

Procedure

Reageer snel

De procedure wordt begeleid door werving & selectiebureau K+V en start met een persoonlijke of digitale ontmoeting. Er zijn twee kennismakingsgesprekken bij NRVT.

Geïnteresseerd

Nieuwe rol waar jij impact kan maken!

Wil jij werken in deze nieuwe sleutelrol bij een dynamische organisatie die goed werk verricht voor de vastgoed en taxatie branche? Wil jij bijdragen aan het succes van NRVT? We zien graag jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij je reactie vermelden.

De vacature is in behandeling bij Micha van Aart (06-4639 0312). Uiteraard is ze bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn managementrollen meting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.