Leidinggevende

OOSTEN VAN HET LAND
Organisatie |

PO Stichting

De stichting bestaat uit 13 scholen die onderwijs verzorgen voor ruim 4.000 kinderen. Dat doen zij met 400 medewerkers. De scholen kennen een grote diversiteit en de schooldirecteuren zijn integraal verantwoordelijk. De stichting is gezond, heeft een goede financiële positie en de scholen staan er goed voor. De bestuurder is eindverantwoordelijk en beschikt over een kleine professionele staf.

Functie | Bestuurder

De interim bestuurder krijgt de opdracht om een geplande periode de zittende bestuurder te vervangen. Er is een nieuw strategisch plan gerealiseerd, waarvan de uitrol moet worden begeleid. Daarnaast is er uitvoerende leiding nodig voor het stafbureau en schooldirecties. Aandacht, coaching en waar nodig sparring en besluitvorming is de hoofdtaak.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Wijs, rust en leiding

Wijs, rust en leiding

Voor deze mooie rol zoeken wij een hele prettige, professionele leider in het onderwijs, die zich met veel ervaring klein kan maken zonder de leiding te verliezen. Je bent onderwijskundig onderlegd, snapt het onderwijs en kent de uitdagingen en de cultuur. Je neemt de verantwoordelijkheid waar nodig en stimuleert vooral ook anderen om dat ook te doen. 

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.