Consultant voor Q-Consult Zorg

Inhoudsgedreven puzzelaar met uithoudingsvermogen
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Consultant

Werken als medior of senior consultant bij Q-Consult Zorg binnen het team integraal capaciteitsmanagement is dynamisch. Je kunt vanuit Q-Consult Zorg op opdrachtbasis binnen alle sectoren in de zorg worden ingezet. Je vindt het leuk om je kennis te delen en samen met de opdrachtgever de zorg te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je kan rekenen op een fijne samenwerking met collega’s van Q-Consult Zorg. Allemaal collega’s die gedreven worden door inhoud en deze passie graag delen!

Je gaat aan de slag met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van integraal capaciteitsmanagement, procesoptimalisatie en veranderkunde. Samen met collega’s van de opdrachtgever en collega’s van Q-Consult Zorg ga je aan de slag om capaciteitsvraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau op te lossen. Hierbij zet je jouw kennis en ervaring van zorgprocessen, zorglogistiek en het maken van analyses in. Ervaring met of kennis van integraal capaciteitsmanagement in de zorg heeft hierbij de voorkeur. Ook help je met het transformeren van data naar informatie die ondersteunend is bij het nemen van beslissingen, alles met als doel de processen in de zorg verder te optimaliseren en te vereenvoudigen. Tevens ondersteun je bij het ontwikkelen van kennis en expertise van integraal capaciteitsmanagement bij (medisch)managers, adviseurs, planners en roosteraars.
Binnen deze functie word je onderdeel van het enthousiaste, ambitieuze en leergierige expertiseteam Integraal Capaciteitsmanagement. Dit team werkt samen in opdrachten en spart continu met elkaar om nieuwe ontwikkelingen te delen. In het team werken consultants met veel passie om vraagstukken rondom balans in zorgvraag en aanbod van zorgorganisaties op te pakken. Kennisdeling en expertiseontwikkeling is essentieel. Tijdens Masterclasses worden de laatste ontwikkelingen, innovaties of uitdagende projecten met elkaar gedeeld. Kortom, een geweldige werkplek als je inhoud en plezier wil combineren!

Profiel

Samenwerker met schakelkracht

Als consultant snap je dat goede contacten met alle stakeholders binnen je opdracht de basis zijn voor een prettige samenwerking en het uitvoeren van een succesvolle opdracht. Je zorgt dat de beste oplossing wordt gevonden voor alle betrokken partijen. Data-analyses zijn onderdeel van deze oplossing. Je wilt graag samen met anderen het beste resultaat behalen. Beslissingen kunnen gevolgen hebben voor alle stakeholders en daarvan ben je je bewust en zoek je altijd naar de juiste oplossing. Teams moeten prettig kunnen werken en daar zet jij je graag voor in!

Samenwerker met schakelkracht.
Versnellen waar het moet en vertragen als het kan. Jij bent flexibel en kan goed meebewegen met de vragen die op je pad komen. Je bent in het bezit van een grote schakelkracht. Legt snel verbanden en lost graag complexe vraagstukken op. Een onverwachte situatie zie je als een mooie uitdaging. Je stelt je daarbij proactief op en voorziet problemen voordat ze er zijn. In deze rol ben je in staat om samen met verschillende doelgroepen, van geneeskundig specialist tot polikliniekmedewerker en van medewerker zorgadministratie tot zorgmanager, op zoek te gaan naar mogelijkheden om de bedrijfsvoering en werkprocessen te verbeteren. Je bent dus een kei in communiceren en weet ook makkelijk te schakelen tussen deze verschillende gesprekspartners.

Heb je ervaring als bedrijfskundige (bijvoorbeeld als capaciteitsmanager) en kan je terugvallen op een breed netwerk in de zorg om nieuwe opdrachten te verwerven, dan is dat mooi meegenomen. Spreekt dit profiel je aan? Dan komen we ook graag met je in contact!

Sensitief Communicatief Samenwerker Energiek Positief Netwerker Uithoudingsvermogen Betrokken Betekenisvol Puzzelaar

Over de organisatie

Q-Consult Zorg

Q-Consult Zorg, brengt verandering in de praktijk!

Q Consult Zorg is een dynamische organisatie met gedreven en deskundige professionals die echt het verschil willen maken. Deze drive en het bijbehorende positivisme en enthousiasme zijn kenmerkend voor de mensen van Q Consult Zorg. Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunt Q Consult zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. Alleen verandering die van binnenuit gedragen wordt, kan structureel zijn. En dat geldt zeker in de zorg. Q-Consult Zorg biedt nieuwe inzichten, denkt mee over ambities en ontwikkelt nieuwe werkwijzen. Q Consult Zorg kent de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten de medewerkers van Q-Consult Zorg processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten. Q-Consult Zorg is een warme en persoonlijke organisatie, waarbij er resultaatgericht gewerkt wordt vanuit teamverband. Er heerst een cultuur waarbij mensen voor elkaar klaar staan in een positieve en stimulerende setting. Er is een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes organiseert waar je vrijwillig aan kunt deelnemen. Er is goede begeleiding, je kunt jezelf uitstekend ontwikkelen vanuit de inhoud en je horizon verder verbreden. Kortom: een zeer aantrekkelijke organisatie en werkveld!

Aanbod

Dit bieden wij
Hybride werken is ook bij Q-Consult Zorg onderdeel van de dagelijkse praktijk. Bij je start in deze rol, krijg je een warme, fijne en persoonlijke landing, zowel bij Q-Consult Zorg als bij hun opdrachtgevers. Er wordt continu geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van de medewerkers. Q-Consult Zorg gelooft dat betrokken, gelukkige en gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor hun klanten. En hierin denken ze met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: er is volop aandacht voor alle levensfasen waarin de medewerkers van Q-Consult Zorg zich bevinden. Ook is Q-Consult Zorg flexibel met werktijden.

Zoek je een uitdagende baan met goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden? Een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken en projecten? Een salaris, afhankelijk van je werkervaring, van €3.700,- tot € 7.395,- bruto per maand? Goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto en winstdeling? Een uitstekende werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes?
Een snelle sollicitatieprocedure, zodat je binnen twee weken weet waar je aan toe bent!

Procedure

Gericht op persoonlijkheid en de dialoog

Ben jij die stressbestendige,verbindende samenwerker en wil je echt iets betekenen binnen de zorg? Lijkt het jou uitdagend om met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van integraal capaciteitsmanagement en procesoptimalisatie in de zorg aan de slag te gaan en heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan in de zorg?
Dan ben jij de collega die we zoeken!
De begeleiding van deze werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een eerste digitale ontmoeting met K+V. Is er een goede ontmoeting, dan ga je verder met ons in gesprek.

Het streven is de procedure zo spoedig mogelijk af te ronden.

Geïnteresseerd

Enthousiaste spin in het web?

Ben jij deze stressbestendige en verbindende samenwerker, ben je geïnteresseerd in deze functie waarin je echt iets kan betekenen binnen de zorg? Dan zien wij graag zo snel mogelijk jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij je reactie vermelden.

Deze vacature is in behandeling bij Maartje Peters (06-1008 5811) en Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk zijn Maartje en Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd vooraf een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.