Senior Controller a.i. voor een ziekenhuis

Interim Senior controller ziekenhuis
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Senior Controller a.i.

Interim Controller voor een ziekenhuis in de regio Arnhem/Nijmegen.

Opdracht

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het begrotings- en rapportageproces van de afdeling Orthopedie. Je bewaakt en beoordeelt de financiële prestaties van jouw afdelingen en doet voorstellen om deze te verbeteren. Je zorgt voor de implementatie van beleid en toetst de uitvoering daarvan. Ook beoordeel je financiële vraagstukken door het opstellen van business cases, analyseer je de consequenties en adviseer je het management over kansen, risico’s en oplossingsrichtingen. Natuurlijk lever je ook een innovatieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

Een belangrijke ontwikkeling is de herijkte strategie van de afdeling orthopedie. Je levert hier vanuit control een belangrijke bijdrage aan. De functie heeft daardoor een grote strategische zichtbaarheid in de gehele organisatie

Profiel

  • academische opleiding richting bedrijfskunde, bedrijfseconomie of accountancy.
  • Ervaring  in een vergelijkbare (senior) control functie en in een ziekenhuis.
  • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, kunt op diverse niveaus acteren en omgaan met diverse belangen.
  • Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Als financieel analyticus weet je te onderbouwen en te overtuigen. Met je deskundigheid en stevige persoonlijkheid straal je vertrouwen uit en word je gezien als een serieuze gesprekspartner.
  • Je hebt goede communicatievaardigheden, waarmee je zowel een plezierige als ook een tactische en kritische sparringpartner bent. Bovendien werk je graag zelfstandig en proactief, waarbij je de samenwerking met je collega’s niet uit het oog verliest.
Controller Ziekenhuis Logitiek Keten Orthopedie

Voorwaarden

Je bent per ‘snel’ beschikbaar voor zo’n 4 dagen per week. In eerste instantie voor een maand of vier.

Geïnteresseerd

Helaas u kunt niet meer reageren

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.