Controller - Hub Noord-Brabant

Betrouwbare kartrekker en leuk mens
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Hub Noord-Brabant

Hub Noord-Brabant
Bij Hub Noord-Brabant hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en onze begeleiding. Onze missie? Wij bieden leerlingen van 4 tot 20 jaar een wereld waar ze zich thuis voelen en waar ze leren en groeien. We dagen leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen en hun talent te ontwikkelen. De professionals die met onze leerlingen werken, hebben vertrouwen in hen. Samen met ouders en andere partners bereiden we alle leerlingen voor hun toekomst. Ons streven? Ieder kind zo volwaardig mogelijk laten deelnemen aan de maatschappij.

Functie

Controller

Je komt te werken op ons bestuursbureau. Het bestuursbureau heeft als doel om de scholen zo optimaal mogelijk te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op waar het allemaal om gaat: “Goed onderwijs leveren voor onze kinderen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen!” Werken op het bestuursbureau betekent ook dat je een hands on mentaliteit hebt en graag de schouders eronder zet. Je wil echt samen met je collega’s het elke dag een beetje beter doen.

In je rol van Controller werk je nauw samen met de Directeur Bedrijfsvoering en leg je ook verantwoording af aan de Directeur Bedrijfsvoering. Binnen de functie ben je bezig met onder andere de meerjarenbegroting en het implementeren, monitoren en evalueren van het financieel beleid. De bijbehorende verslaglegging en verantwoording. Denk hierbij aan een jaarverslag en een risico analyse. Je bewaakt met de Directeur Bedrijfsvoering processen en eventueel bereid je vraagstukken voor rondom ICT en Huisvesting. Je geeft ondersteuning aan de Directeur Bedrijfsvoering hierin en begeleidt zelfstandig inkoop trajecten.

Jij wil graag de scholen leren kennen en zorgt dat je zelf benaderbaar en vindbaar bent, zodat je weet wat er speelt en je makkelijk gevraagd en ongevraagd advies kan geven. Je helpt scholen met het opstellen van de begroting van de scholen. Legt administratieve organisatieprocessen vast en je doet voorstellen voor aanpassing en verbetering voor gegevensverwerking en het managementinformatiesysteem. Je geeft advies en signaleert proactief.

Ook buiten Hub Noord-Brabant zijn er steeds weer nieuwe ontwikkelingen waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan nieuwe subsidies die beschikbaar komen. Jij zorgt dat je op de hoogte bent van deze nieuwe ontwikkelingen en dat scholen hier ook mee aan de slag kunnen.

Hands-on Autonoom & Samen Analytisch Energiek Vasthoudend Plezier in je vak Teamspeler Oplossend vermogen Schakelkracht Betekenisvol

Profiel

Autonoom en Samen
Jij bent een echte vakmens. Ook een leuk mens overigens. Deze combinatie zorgt ervoor dat je aan de ene kant zelfstandig aan de slag gaat en graag je expertise inzet. Dat je makkelijk invoegt en iets toevoegt en dat je aan de andere kant echt gelooft dat samen beter is dan alleen. Jij hebt je collega’s nodig en collega’s hebben jou nodig en weten je dan ook goed te vinden. Je bent toegankelijk en benaderbaar. Je bent een prettige gesprekspartner voor de verschillende mensen binnen de organisatie.

Oplossend vermogen
In deze functie staat nog niet alles vast en nog niet voor alles is al een oplossing. Dit past jou! Je denkt in mogelijkheden en kansen en wil zaken voor elkaar krijgen. Deze mooie opgave past bij een sterke persoonlijkheid met passie voor de doelgroep en passie voor het financiële vak. Het kan en wij kunnen dit, is de mentaliteit die we zoeken. De samenwerking binnen Hub is intensief en dat past bij jou.

Wat heb je verder in huis?
Denk je graag mee op het gebied van ICT en Huisvesting en heb jij daarbij aan 1 woord al genoeg? Word jij onze nieuwe risicomanager, analytische wizard en business partner van de Directeur Bedrijfsvoering? We ontmoeten je graag!

Wij kijken breed, staan open voor nieuwe mogelijkheden en sluiten niemand en geen werkzaamheden uit. Deze rol staat ook open voor mensen uit andere sectoren die in staat zijn om zich volledig onder te dompelen in onze mooie organisatie.

Aanbod

Wil je graag betekenisvol werk doen?

Werken bij Hub Noord-Brabant betekent je inzetten voor optimale groei en bloei van ieder kind. Met hart, hoofd en handen. Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. Je begint je dagen goed, want je mag werken op het mooie bestuursbureau waar alles tot in de puntjes is verzorgd. We zien je niet alleen graag op het bestuursbureau, maar ook aan tafel bij de verschillende locaties en onze stakeholders. Inschaling is conform CAO PO Schaal 11, maximaal schaal 12 afhankelijk van je werkervaring. Het gaat om een beoogd vaste functie, na tijdelijke aanstelling van een jaar.

Hub Noord-Brabant. Dat is denken in kansen. In iedere dag leren. En in samen krachtig.

Procedure

We zijn nieuwsgierig naar jou!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. Voor deze vacature ga je in gesprek met de organisatie om een goed beeld te krijgen van de opdracht en de organisatie. Ook zijn we erg benieuwd naar jou!

De gesprekken vinden plaats op woensdag 28 februari 2024 in de middag.

Geïnteresseerd

Herken jij je in het profiel? We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook benieuwd naar ons? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 22 februari 2024 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.