Controller voor M-Mediagebouw

Pro-actief, onafhankelijk en integer
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

M-Mediagebouw

Stichting AKN beheert, faciliteert en exploiteert namens de eigenaren KRONCRV en AVROTROS de kantoren, studio’s en faciliteiten van
M-Mediagebouw, Home of the Media-minded, aan de ’s Gravelandseweg in Hilversum. Het is een geweldig complex waar een gemeenschap van mediabedrijven (samen) werken en waar vele producties (ook live) gemaakt worden. Onder leiding van de managing director zorgen ongeveer 20 mensen voor facility services, front of house, TV studio exploitatie en gebouwbeheer. Samen “runnen zij het complex”. Voor het financiële team van de werkorganisatie middenin de wereld van media zoeken wij een controller. Je komt in dienst bij de stichting AKN.

Functie

Controller

Het betreft een zelfstandige rol met veel vrijheid en flexibiliteit waarin je rapporteert aan de managing director en verantwoordelijk bent voor de planning & control cyclus, management en bestuurlijke rapportages en samen met de administrateur organiseer je de operationele administratie. De basis is goed op orde. De komende jaren zijn gericht op verdere optimalisatie van de processen en een aantal grote investeringen aan het complex. Een mooie rol in de dynamische omgeving van media en studio’s voor iemand die graag alles wil weten en wil verbeteren en AFAS en Excell goed beheerst.

Zelfstandig Doener Structureren Zelfstarter Innovatief Onafhankelijk Politiek-Sensitief Open-Mind Pro-Actief Integer Humor Pit

Profiel

Weten en verbeteren

De controller is de rechterhand en sparringpartner van de managing director en een belangrijke schakel, zowel intern als extern naar bijvoorbeeld de eigenaren van het complex. Zo participeer je met de managing director in de bestuursvergaderingen met de beide omroepen. De komende jaren zullen grote investeringen gedaan worden in en rond het complex met betrekking tot duurzaamheid en energie transitie. Hierin speel je een grote rol. En je zorgt continue voor verdere optimalisatie. De basis is goed, het kan altijd beter. En dat past bij je! Optimaal gebruik maken van AFAS / Ultimo profit en het verbinden met andere systemen is belangrijk. Je vindt het leuk hierin te pionieren en te optimaliseren. Ook excell kent weinig geheimen voor je.

We zoeken een onafhankelijke denker en doener. Een man of vrouw die altijd wil verbeteren, integer is en zowel strategisch als operationeel sterk is. Een beetje pit is fijn. Je werkt in een kleine en hechte club, informeel en mensgericht waar mensen met een open mind werken, zelfstandig en tegelijkertijd als team functioneren. Je hebt veel vrijheid en ruimte en hybride werken is de maat.

De controller geeft leiding aan een medewerker (administrateur) en richt zich op het optimaliseren van de financieel-administratieve processen, rapportages en systemen en het verder uitbouwen van de controleactiviteiten. Een pro-actieve en sturende houding is essentieel.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Verzorgen van periodieke financiële en managementrapportages (onder andere voor de bestuursvergaderingen)
  • Coördineren en bewaken van de planning & control cyclus en verbetervoorstellen realiseren
  • Optimaliseren van de project administratie
  • Verantwoordelijk voor de juiste toepassing van wet- en regelgeving
  • Verantwoordelijk voor fiscale vraagstukken en advies hierover
  • Beheert de verzekeringsportefeuille
  • Aanspreekpunt voor interne budgethouders en accountantscontrole
  • Betrokken bij inkooptrajecten en aanbestedingen
  • AVG functionaris
  • Onderhoudt relevante contacten met de Hoofden financiën van KRONCRV en AVROTROS

Aanbod

Een prachtige rol in de dynamische omgeving van de media!

Een prachtige rol in een moderne, dynamische en maatschappelijke omgeving! Vrijheid en verantwoordelijkheid en ruimte om optimaal te presteren.
Inschaling in de CAO voor Omroeppersoneel, een prima pakket met voorwaarden, telefoon, laptop en afhankelijk van werkervaring, schaal H met decemberuitkering. Je werkt 24-32 uur per week, ook hierin is maatwerk mogelijk.

Procedure

De procedure is erop gericht de juiste man of vrouw te vinden die idealiter in of net na de zomer kan starten. De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal of digitaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Hilversum.

Geïnteresseerd

Ben jij de persoon die wij zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?

Dan zien wij graag uiterlijk vrijdag 7 april  jouw reactie tegemoet. Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden bij ‘solliciteer direct’. Deze procedure wordt begeleid door Roel Roelfzema, partner, 06-4387 3326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie of om samen de functie en de organisatie nader te verkennen. Bel gewoon even voor deze unieke plek!

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.