K+V werving selectie interim management

Inhoudelijke expert, wendbaar en toegankelijk

Amsterdam
Organisatie |

RINO amsterdam

RINO amsterdam is een toonaangevend instituut voor nascholing en opleiding in de GGZ en aangrenzende terreinen. RINO amsterdam formuleert in haar missie dat zij een bijdrage wil leveren aan de geestelijke gezondheid in Nederland door hulpverleners beter toe te rusten. Dat doet RINO amsterdam door middel van het aanbieden van kortere en langere cursussen en opleidingen (Afdeling Nascholing & Opleidingen), het aanbieden van opleidingen die leiden tot BIG-registraties (Afdeling BIG-opleidingen) en door beroeps- en therapieverenigingen te ondersteunen met hun ledenadministratie, registers en congressen (Afdeling ZonderZorg). Bij de uitvoering van al haar activiteiten heeft RINO amsterdam kwaliteit, gastvrijheid, samenwerking en service hoog in het vaandel staan, waarbij de waarden Zorgzaam & Zakelijk centraal staan.

Functie | Financial Controller

Als Financial Controller ben je teamlid van de afdeling Financiën en rapporteer je aan het Hoofd Financiën. Je bent aanspreekbaar op het slim, efficiënt en transparant uitvoeren van de dienstverlening. Daarbij ben je resultaatgericht en zorg je dat de basis op orde komt. De Financial Controller ziet toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten, voert uit en adviseert de organisatie. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van de afdeling Financiën.

  • Opstellen van begrotingen, tussentijdse cijfers en de (geconsolideerde) jaarrekening.
  • Opstellen (en ontwikkelen) van diverse (management)rapportages.
  • Inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie, hierbij adviseer en assisteer je waar nodig je collega’s van de afdeling Financiën.
  • Bedrijfskundige uitvoering en advisering bij diverse projecten.
  • Optreden als contactpersoon voor de controlerende accountant en fiscalist.

Proactief Creatief Ambitieus Wendbaar Toegankelijk Schakelkracht Servicegericht Betrokken Expert Communicatief

Profiel | Inhoudelijke expert, wendbaar en toegankelijk

Inhoudelijke expert

Binnen RINO amsterdam moet de basis op orde zijn en blijven. Door projectmatig werken door te voeren, complexe zaken eenvoudig uit voeren. Door het aannemen van een proactieve houding en anderen inspireren datzelfde te doen. Financiën kent voor jou weinig geheimen. Je houdt van analyseren, verbeteringen doorvoeren en uitvoeren en bent resultaatgericht binnen de gestelde deadlines. Je vindt het leuk om jouw deskundigheid in te zetten om de organisatie verder te professionaliseren. Herinrichten en optimaliseren van processen is jouw specialiteit en daar krijg je energie van.

Wendbaar

RINO amsterdam is een middelgrote, dynamische organisatie. Dat betekent dat je jouw rol op verschillende niveaus moet uitoefenen. Realistisch in wat voor nu kan én wat voor morgen moet. Dat betekent soms wegwerken van achterstanden en daarna weer adviseren, uitvoeren en implementeren op strategisch niveau. Dat vraagt schakelkracht en aanpassingsvermogen. Meebewegen met veranderende omstandigheden en levelen met diverse niveaus. Je vindt het leuk en bent gewend om op te pakken wat moet gebeuren om daarna weer mee te werken aan de strategische koers naar de toekomst toe.

Toegankelijk

Je bent geïnteresseerd in mensen, maakt makkelijk contact en weet jouw financiële en bedrijfskundige expertise helder over te brengen op collega’s en samenwerkingspartners. Je stelt je dienstbaar op naar de mensen om je heen en op een creatieve manier richt je processen in. Binnen RINO amsterdam staat samenwerking centraal, zowel intern als met externe partijen. Als Financial Controller is het uitermate belangrijk om deze contacten te koesteren, te onderhouden en uit te breiden. Daarbij ben je communicatief sterk. Je kan goed uitleggen welke veranderingen waarom worden doorgevoerd.

Daarnaast vragen we een bedrijfseconomische opleiding op HBO/WO niveau, werkervaring als Financial Controller en ben je gewend te werken met een planning & control cyclus. Boekhoudkundige ervaring en ervaring met Exact globe en online is een pré.

Aanbod

Een uitdagende en dynamische positie in een maatschappelijke organisatie met veel impact in de gezondheidszorg. RINO amsterdam volgt de CAO-GGZ en biedt daarmee uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een functie tot 32 uur. De functie is ingeschaald in FWG-60/65. De aanstelling is voor 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Procedure | Met zorg en flexibel

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een kennismaking en oriënterend gesprek (digitaal) naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, gesprekken met de opdrachtgever. Het streven is de procedure zo snel mogelijk, maar vooral met zorg en veiligheid voor iedereen af te ronden. Flexibel, digitaal en inspelend op de actuele ontwikkelingen.

Geïnteresseerd | We ontmoeten je graag

Wil jij meebewegen binnen een organisatie waar ze wachten op een financieel expert met een proactieve houding? Een toegankelijke, snel schakelende Financial Controller die zich graag inleeft in de ander en de waarde inziet van een goede samenwerking?

We ontmoeten je dan graag! We verzoeken je zo snel als mogelijk te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Martine van der Velpen (06-5060 3351) en Tamara Wijnja (06-8395 2012).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Financial Controller
Vast
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.