Pro-actief, onafhankelijk en integer

Hilversum
Organisatie |

Stichting AKN

Stichting AKN beheert, faciliteert en exploiteert namens de eigenaren KRONCRV en AVROTROS de kantoren, studio’s en faciliteiten van M, Home of the Media-minded, aan de ’s Gravelandseweg in Hilversum. Het is een geweldig complex waar een groeiende gemeenschap van mediabedrijven (samen) werken en waar vele producties (ook live) gemaakt worden. Onder leiding van de managing director zorgen ongeveer 20 mensen voor facility services, front of house, TV studio exploitatie en gebouwbeheer. Samen “runnen zij het gebouw” en voor het financiële team van de werkorganisatie zoeken wij een controller.

Functie | Controller

Het betreft een zelfstandige rol waarin je rapporteert aan de managing director en verantwoordelijk bent voor de planning & control cyclus, management en bestuurlijke rapportages en samen met de administrateur organiseer je de operationele administratie. De basis is goed op orde bij AKN. De komende jaren zijn gericht op verder optimaliseren. Een mooie rol in de dynamische omgeving van media en studio’s.

Zelfstandig Structureren Innovatief Onafhankelijk Politiek-Sensitief Open-Mind Pro-Actief Integer

Profiel | onafhankelijke denker en doener

De controller is sparringpartner van de managing director en een belangrijke schakel bij AKN. De komende jaren zullen grote investeringen gedaan worden in en rond het gebouw met betrekking tot duurzaamheid en zal de organisatie verder geoptimaliseerd worden. De basis is goed, het kan altijd beter. Optimaal gebruik van AFAS / Ultimo profit en het verbinden met andere systemen is belangrijk. Je vindt het leuk hierin te pionieren en te optimaliseren.

We zoeken een onafhankelijke denker en doener. Een man of vrouw die altijd wil verbeteren, integer is en zowel strategisch als operationeel sterk is. AKN is een kleine en hechte club, informeel en mensgericht waar mensen met een open mind werken, zelfstandig en tegelijkertijd als team functioneren.

De controller geeft leiding aan een medewerker (administrateur) en richt zich op het optimaliseren van de financieel-administratieve processen, rapportages en systemen en het verder uitbouwen van de controleactiviteiten. Een pro-actieve en sturende houding is essentieel.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Verzorgen van periodieke financiële en managementrapportages (onder andere voor de bestuursvergaderingen)
  • Coördineren en bewaken van de planning & control cyclus en verbetervoorstellen realiseren
  • Optimaliseren van de project administratie
  • Verantwoordelijk voor de juiste toepassing van wet- en regelgeving
  • Verantwoordelijk voor fiscale vraagstukken en advies hierover
  • Beheert de verzekeringsportefeuille voor AKN
  • Aanspreekpunt voor interne budgethouders en accountantscontrole
  • Onderhoudt relevante contacten met de financiële medewerkers van KRONCRV en AVROTROS
Aanbod | Een prachtige rol in de dynamische omgeving van de media!

Een prachtige rol in de dynamische omgeving van de media! Inschaling in de CAO voor Omroeppersoneel, een prima pakket met voorwaarden, telefoon, laptop en afhankelijk van werkervaring, schaal H met decemberuitkering. Je werkt 24-32 uur per week.

Procedure

De procedure is erop gericht de juiste man of vrouw te vinden die uiterlijk per mei kan starten, liefst eerder. De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur op donderdag 30 januari. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Hilversum en een afrondend gesprek. De eerste ronde bij AKN is gepland op woensdag 12 februari aanstaande.

Je kunt via K+V reageren tot en met zondag 26 januari aanstaande.

Geïnteresseerd

Ben jij de persoon die wij zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?

Dan zien wij graag uiterlijk zondag 26 januari  jouw reactie tegemoet. Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden bij ‘solliciteer direct’. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.