Coördinator transport voor Voedselbank Arnhem

Gestructureerd, flexibel en betekenisvol
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Voedselbank Arnhem

Over Voedselbank Arnhem
Wij zorgen met ruim 450 vrijwilligers dat wekelijks 1.550 gezinnen een extra steun in de rug krijgen met een voedselpakket. Niemand wordt bij ons betaald. Alle vrijwilligers helpen mee bij de twee functies die Voedselbank Arnhem heeft. Enerzijds helpen wij de armste mensen in de regio Arnhem via onze 15 uitgiftepunten aan voedselpakketten. Anderzijds zijn wij distributiecentrum en voorzien wij zo’n 20 voedselbanken in Gelderland en het oostelijk deel van Utrecht van het voedsel dat eerst in Arnhem wordt verzameld.

De ca. 450 vrijwilligers zijn verdeeld over diverse werkgebieden, van aanmelding tot en met de uitgifte van de pakketten. Voor elk werkgebied is een coördinator aangesteld die verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding en maandelijks overleg heeft met de andere coördinatoren. Naast deze dagelijkse leiding hebben wij ook een eigen bestuur.

Functie

Coördinator transport

Maak het verschil met jouw team!
Elke week duizenden klanten blij maken? Dat kan als coördinator bij Voedselbank Arnhem!  Samen met ruim 450 andere vrijwilligers zet jij je 1 à 2 dagen per week in voor mensen uit alle lagen van de samenleving. Als coördinator stuur je een team vrijwilligers aan, mensen die net als jij een steentje willen bijdragen aan de maatschappij. Binnen jouw vakgebied ben jij de spil en vraagbaak. Natuurlijk sta je er niet alleen voor: meestal deel je deze functie met andere vrijwilligers. Ons gezamenlijke doel? Zorgen dat het voedsel dat we ontvangen goed en snel bij onze klanten terechtkomt.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor de uitgaande goederen naar de uitgiftepunten van de voedselbank in Arnhem. Daarnaast maak je ieder kwartaal een rooster voor de chauffeurs en bijrijders. Voor de goede uitvoering van dit basisrooster zul je gedurende de hele week ook nieuwe ritten in moeten plannen voor de 35 chauffeurs aan wie je leidinggeeft. Ook zorg je voor flexibele contacten met de andere afdelingen van de voedselbank, denk hierbij aan opslag en pakketverwerking. Tot slot neem je deel aan het tweemaandelijkse Coördinatorenoverleg.

Gestructureerd Flexibel Betekenisvol

Profiel

Wat vragen we van jou?
Je hebt (bij voorkeur) enige logistieke ervaring en kunt gestructureerd en flexibel werken.
Het zou prettig zijn als je enige kennis hebt van de Voedsel- en Warenwetgeving en logistieke stromen maar dat is zeker geen vereiste.
De functie vraagt ruime bereikbaarheid, maar kan deels vanuit huis vervuld worden. Aanwezigheid op de vrijdag zou handig zijn.
Een tijdsbesteding van 12-16 uur per week.

Aanbod

Ten eerste krijg je natuurlijk een levendig team waar altijd een gezellige sfeer en een dynamische werkomgeving bestaat. Daarnaast is werken bij de voedselbank zeer dankbaar werk, ieder teamlid draagt een onmisbaar steentje bij aan onze mooie maatschappij.
Voor deze vrijwilligersfunctie ontvang je geen vergoeding. Reiskosten boven de 20 km per dag worden wel vergoed.

Procedure

K+V ondersteunt Voedselbank Arnhem en zet zich graag belangeloos in voor de werving van kandidaten voor deze rol; de selectie wordt door de Voedselbank zelf verzorgd.

Voor vragen of extra informatie kun je bellen met K+V. Op 22 mei sluit de reactie termijn. Op dat moment bekijken K+V en de Voedselbank Arnhem samen alle binnengekomen reacties. De Voedselbank Arnhem nodigt kandidaten uit om kennis te komen maken.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze betekenisvolle functie? We vragen je snel te reageren door bij  “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Micha van Aart (06-463 90312) zij begeleidt de werving en de eerste selectie. Bezoek de site van de Voedselbank Arnhem.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.