Interim Directeur-Bestuurder

Krachtig coachend leider
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Directeur-Bestuurder

De directeur – bestuurder zorgt voor de ontwikkeling van de strategie en geeft leiding aan de hele organisatie (locatie: midden Nederland). Draagt zorg dat het MT en de medewerkers goed hun werk kunnen doen en hun verantwoordelijkheid nemen. Zorgt voor een toekomstbestendige organisatie, ook op het gebied van bedrijfsvoering en een degelijke financiële verantwoording. Rapporteert aan de Raad van Toezicht.

Opdracht

Nadruk op de interne organisatie

Opgaven in grote lijnen:

  • Continuïteit van de ingezette veranderingen borgen;
  • Rust en verbinding brengen;
  • Samen met de organisatie prioriteren en keuzes maken;
  • Duidelijkheid brengen in de aansturing van de organisatie.

Profiel

Organisatieontwikkelaar

We zijn op zoek naar een stevige, toegankelijke interim-bestuurder met expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en leiderschap. Bedreven in het aanpakken van de interne processen en de aansturing van de organisatie. Ervaren in het realiseren van cultuurverandering. Frisdenker, coach en authentiek leider. Gedreven om impact te maken. Je werkt graag samen met je collega’s en je zet je teams in de schijnwerpers. Staat stevig in de schoenen. Bent daarbij ook stressbestendig.

Wat neem je nog meer mee:
Je hebt per se ervaring opgedaan bij een NGO. Als je opgeleid bent in systeem- en organisatiedynamieken is dat een mooie extra. Je bent er klaar voor om deze organisatie in beweging verder te brengen met je hoofd èn met je hart. Je wordt warm van het leveren van een maatschappelijke bijdrage!

Empathisch Communicatief Luisteraar Verbinder Motivator Besluitvaardig Inspirerend Enthousiasmerend

Voorwaarden

Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar, voor 3 à 4 dagen per week. De duur van de opdracht is tot en met de zomer in 2023.

Geïnteresseerd

Deze opdracht is in behandeling bij Micha van Aart, je kunt haar met eventuele vragen bereiken op 06-4639 0312. Zie je jezelf terug in deze (summiere) beschrijving, reageer snel door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden, vermeld daarbij ook je uurtarief.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.