Directeur Edux

sensitieve ondernemer, communicatief en realistisch
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

(Commerciële) Groei en ontwikkeling, intern en extern

Wij zijn JONG is een landelijke organisatie met ruim 3000 medewerkers verdeeld over 219 locaties die zich inzetten om kinderen en jongeren de begeleiding te geven die nodig is om ze te helpen opgroeien tot sociale, bekwame en zelfstandige volwassenen. Dit doen we vanuit vijf divisies waarvan Edux er een is.

Edux versterkt de kennis en vaardigheden van professionals die met name werken in het primair onderwijs en de kinderopvang en is een belangrijke interne dienstverlener van Wij zijn JONG. Met een team van vijftig adviseurs met uiteenlopende kennis biedt Edux een breed en veelzijdig expertiseaanbod met als hoger doel: positieve impact maken op de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Hoe we dat doen? Neem een kijkje op de website https://www.edux.nl/.

Dit ga jij doen

Samen met de teamleiders, adviseurs, trainers en accountmanagers geef je invulling aan de opdracht van Edux. De teamleiders sturen de teams aan en zijn hiërarchisch leidinggevenden van adviseurs en trainers. Als directeur stuur je de teamleiders en commercieel manager aan. Je bent eindverantwoordelijk en legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur van Wij zijn JONG.

Vanuit jouw expertise en ervaring richt jij je op marktontwikkelingen en breng je focus aan op het dienstportfolio van Edux dat passend is bij de vraag uit de markt. Naast de aansturing van de organisatie stuur je actief op groei in de externe markt en stuur je op de realisatie van de KPl’s, waaronder de declarabiliteit van adviseurs en trainers. Je stimuleert de commerciële slagkracht, onderhoudt relaties met keyaccounts en weet strategische partners aan Edux te binden. Kortom je geeft uitvoering aan het jaarplan 2024 en de strategische opdracht voor Edux vanuit de concernstrategie 2024-2026.

Profiel

Sensitieve ondernemer, communicatief en realistisch

Als ondernemer ben je organisatiesensitief, commercieel sterk en weet je het integrale perspectief vast te houden. Communicatief ben je transparant en eerlijk. Iedereen weet welke stappen genomen moeten worden naar de toekomst toe en waarom. Met respect voor wat er bereikt is en is gedaan. Je luistert goed en durft anders te kijken en goede ideeën te omarmen. Je maakt de verbinding tussen binnen en buiten en hebt het lef om kritische vragen te stellen. Je zoekt in de markt de mogelijkheden en weet relaties aan te gaan en vast te houden.

Je bezit implementatiekracht om de strategie echt uit te voeren en daagt uit tot het behalen van uitstekende resultaten. Daarbij zet je lijnen en kaders uit zonder dat de ander vrijheid verliest, brengt samenhang, overzicht en focus met een goede balans tussen mensgericht en taakgericht.

De basis moet op orde zijn en blijven. Om nú juist te kunnen handelen en in de toekomst te blijven bestaan. Je weet wat dit vraagt van de systemen en de bedrijfsvoering zodat de werkzaamheden goed en zorgvuldig worden uitgevoerd en de organisatie zich volledig kan richten op de strategische koers en zich verder kan professionaliseren.

Wat breng je mee?

Je bent een toegankelijke leidinggevende die de ander ziet en inspireert. Je hebt een goed financieel inzicht en bent in staat de bedrijfsvoering en winstgevendheid te optimaliseren door te sturen op proces- en projectbeheersing. Daarnaast ben je in staat snel een waardevol netwerk uit te bouwen en samenwerkingen te realiseren.

Toegankelijk Energiek Prettig relatiegericht commercieel nieuwsgierig mensgericht resultaatgericht Betrokken Inspirerend

Voorwaarden

Je bent per half april beschikbaar voor 3 dagen per week voor de duur van 8 maanden.

Geïnteresseerd

maatschappelijke impact maken?

Ben je geïnteresseerd in deze mooie gevarieerde opdracht? We vragen je snel – maar uiterlijk woensdag 3 april – te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

De gesprekken voor deze opdracht staan gepland op 8 april 2024.

Voor vragen of om even te sparren kun je bellen met Martine van der Velpen, partner via 06-50603351 of Tamara Wijnja, partner, via 06-83952012

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.