Directeur HR - Hub Noord-Brabant

Veelzijdig, creatief en daadkrachtig
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Hub Noord-Brabant

Hub Noord-Brabant
Bij Hub Noord-Brabant hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en onze begeleiding. Onze missie? Wij bieden leerlingen van 4 tot 20 jaar een wereld waar ze zich thuis voelen en waar ze leren en groeien. We dagen leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen en hun talent te ontwikkelen. De professionals die met onze leerlingen werken, hebben vertrouwen in hen. Samen met ouders en andere partners bereiden we alle leerlingen voor hun toekomst. Ons streven? Ieder kind zo volwaardig mogelijk laten deelnemen aan de maatschappij.

Functie

Directeur HR

Je komt te werken op ons bestuursbureau. Het bestuursbureau heeft als doel om de scholen zo optimaal mogelijk te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op waar het allemaal om gaat: “Goed onderwijs leveren voor onze kinderen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen!”

Jij werkt samen met je collega directeuren van de scholen, directeur bedrijfsvoering en directeur onderwijs. Verantwoording leg je af aan de bestuurster. Je stuurt een team van twee ervaren HR adviseurs aan. In deze rol verdeel je samen met de HR Adviseurs het aantal scholen en aantal thema’s waar je verantwoordelijk voor bent. Als HR Manager spar je inhoudelijk met je collega’s en help je hen met de keuzes die zij moeten maken in hun rol. Je bent de verbinder en adviseur op verschillende niveaus. Je bewaart overzicht en bent eindverantwoordelijk. Andere uitdagingen zijn het binden en boeien van medewerkers en het aantrekken van nieuw personeel. Daarnaast het doorontwikkelen van beleid, interne processen optimaliseren, steeds weer prioriteren en schakelen wat er strategisch en tactisch nodig is, maar ook zeker meedoen waar nodig!

Als directeur HR zorg je dat je aangehaakt bent en optimaal gebruik maakt van kansen en samenwerkingen bij verschillende onderwijsinstellingen, maar ook de gemeente, zorgpartners, regionale platforms en de verschillende samenwerkingsverbanden. De daar opgehaalde kennis breng je ook weer de organisatie in en geef je handen en voeten, zodat de scholen daar profijt van hebben.

Veelzijdig Zakelijk Toegankelijk Humor Creatief Verantwoordelijkheidsgevoel Daadkrachtig Voorbeeldfunctie Zorgvuldig

Profiel

Creatief en Veelzijdig
In deze rol staat nog niet alles vast en mogen er nog dingen ontwikkeld of verbeterd worden. Er liggen kansen die gepakt mogen worden. Daar is iemand voor nodig die creatief denkt in oplossingen en ook buiten de kaders durft te zoeken naar mogelijkheden. Je bent veelzijdig en zet in wat nodig is om zaken voor elkaar te krijgen.

Daadkrachtige leider die initiatief neemt
In deze rol werk je samen met verschillende mensen en ben je bewust van je voorbeeldfunctie. Je bent de leider die initiatief toont en dat steekt aan! Afspraak is bij jou afspraak. Dit is belangrijk voor jou. Je bent open en toegankelijk. Jij schakelt makkelijk tussen de verschillende niveaus en bent een prettige gesprekspartner. Deze mooie opgave past bij een sterke leider met affiniteit met de doelgroep en passie voor het HR vak. Het kan en wij kunnen dit, is de mentaliteit die we zoeken. De samenwerking binnen Hub is intensief en dat past bij jou.

Wij kijken breed, staan open voor nieuwe mogelijkheden en sluiten niemand uit. Deze rol staat ook open voor mensen uit andere sectoren die in staat zijn om zich volledig onder te dompelen in onze mooie organisatie.

Aanbod

Wil jij je inzetten voor deze mooie doelgroep?

Werken bij Hub Noord-Brabant betekent je inzetten voor optimale groei en bloei van ieder kind. Met hart, hoofd en handen. Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. Je begint je dagen goed, want je mag werken op het mooie bestuursbureau waar alles tot in de puntjes is verzorgd. We zien je niet alleen graag op het bestuursbureau, maar ook aan tafel bij de verschillende locaties en onze stakeholders. Inschaling is conform CAO PO schaal 14. Het gaat om een beoogd vaste functie, na tijdelijke aanstelling van een jaar.

Hub Noord-Brabant. Dat is denken in kansen. In iedere dag leren. En in samen krachtig.

Procedure

We zijn benieuwd naar jou!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. Voor deze vacature ga je in gesprek met verschillende medewerkers vanuit de organisatie om een goed beeld te krijgen van de opdracht en de organisatie. Ook zijn we erg nieuwsgierig naar jou!

De gesprekken vinden plaats op woensdag 6 maart 2024.

Geïnteresseerd

Herken jij je in het profiel? We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook benieuwd naar ons? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 28 februari 2024 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.