Directeur HR ROC

HR professional met kennis van het arbeidsrecht
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Op weg naar een toekomstgerichte organisatie

Werken bij dit ROC betekent je inzetten voor jongeren! Door samen op te trekken, samen te leren. Elkaar inspireren en vooruit te helpen. Daar zet jij je graag voor in! Alles voor goed onderwijs en een organisatie die meebeweegt en verandert met de arbeidsmarkt van vandaag en morgen.

Als directeur hr vervul je een rol bij de ontwikkeling naar een toekomstgerichte organisatie op het gebied van werkwijzen, inrichting, dienstverlening en functies. In deze rol stuur je de dienst HRM aan die bestaat uit 24 medewerkers. Je bent een stevige sparringpartner en adviseur voor het College van Bestuur en de sector- en dienstdirecteuren. Je schakelt daarbij heel makkelijk tussen de verschillende niveaus. Gevraagd en ongevraagd geef je advies.

Als directeur hr ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategisch hr beleid, het behalen van de strategische hr doelstellingen en het voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en meerjarenramingen van hr.

Profiel

Wat breng jij verder mee?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding HRM/ P&A afgerond. Je hebt daarnaast ook een master arbeidsrecht en neemt ook ruime ervaring met arbeidsrecht mee. Dat is voor deze positie erg belangrijk! Je neemt ervaring mee als directeur HR binnen het mbo en bij voorkeur heb je ook ervaring opgedaan als bestuurssecretaris bij een mbo-instelling.

Sparringpartner schakelkracht Adviesrol Resultaatgericht Dynamiek Toekomstgericht

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en per direct 40 uur per week beschikbaar t/m het einde van dit jaar? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.