K+V werving selectie interim management

Passie voor duurzaamheid en natuurlijk leider

Amsterdam
Organisatie |

Kleine NGO in Amsterdam

Voor een kleine NGO in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ad interim directeur voor de periode van minimaal een half jaar voor ongeveer 2 ½ dag per week. De huidige directeur verlaat de organisatie per 1 januari 2020. De organisatie is klein, er werken ongeveer een tiental medewerkers, en richt zich als dienstverlener/maatschappelijke onderneming op de markt van primair onderwijs, duurzaamheid, educatie en groen in de regio Amsterdam.

Functie | Directeur

De opdracht voor deze interim functie bestaat uit een viertal elementen, t.w.:

  • Continuïteit bieden aan de aanwezige medewerkers en lopende organisatie.
  • Het aanbrengen van focus in het aanbod van de dienstverlening.
  • Het onderzoeken van samenwerkingsmogelijkheden met vergelijkbare instanties.
  • Het bestuur/de opdrachtgever informeren en adviseren over bovenstaande onderwerpen.

gepassioneerd en natuurlijk leider communicatief analystisch

Profiel

We zoeken een gepassioneerd en natuurlijk leider met uitstekende analytisch en communicatieve vaardigheden. Iemand die gewend is het voortouw te nemen zonder een ander in de schaduw te zetten, uitstekend netwerker en luisteraar. Hij/zij draagt graag de eindverantwoordelijkheid, is financieel sterk en sluit op bestuurlijk niveau direct aan.

Aanbod

Het budget van deze organisatie is zeer beperkt en laat niet toe dat reguliere tarieven worden gerekend. We zoeken dan ook iemand die dit met liefde en plezier wil en (financieel) kan doen. Iemand die een mooie maatschappelijke bijdrage wil leveren. Richtbedrag is € 500,– per werkdag.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd voor deze functie dan vragen wij je uiterlijk dinsdag 5 november aanstaande te reageren, door jouw CV en motivatie te uploaden bij ‘Solliciteer Direct’. Deze vacature is in behandeling bij Henk van der Velde  (06 51 75 86 77); je kunt contact met hem opnemen voor vragen over deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.