Interim Directeur Marketing & Communicatie VMBO

Inventief met onophoudelijke energie
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Directeur Marketing & Communicatie VMBO

Werken als Directeur Marketing & Communicatie binnen het VMBO is veelzijdig. Veelzijdig door het soort onderwijs, de vraagstukken die er liggen en het helpen profileren van de organisatie in de markt. Elke dag is anders en daar krijg je energie van! Die heb je ook nodig, want in deze opdracht vragen we een onvermoeide houding. De opdracht vraagt veel van je leiderschap en daar krijg je ook veel voor terug. Als Directeur draag je de verantwoordelijkheid voor de teams waar de komende tijd wijzigingen zullen plaatsvinden. Je ziet het als een uitdaging om de omslag te maken naar een professionele werkomgeving waar medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast zet je je in voor de positie van het merk van de school binnen de regio en in VMBO land.

Profiel

Aanwezige, professionele verbinder

Als teamleider kom je in een organisatie terecht waar verschuiving van rollen zal plaatsvinden. Vanuit verbinding ga je samen op zoek gaan naar een professionele cultuur. Iedere jongere gezien en gehoord is een belangrijk goed wat het team wil uitdragen voor de leerlingen en voor elkaar.

Jij bent een leider waar men op kan bouwen. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je onderschrijft de visie van de school en draagt deze ook uit. Je geeft eigenaarschap en ruimte voor ondernemerschap zodat anderen met plezier aan de slag kunnen gaan. Altijd in verbinding en in contact. Tijd en aandacht verkies je boven hollen en vliegen. Door mensen binnen de organisatie in hun kracht te zetten heb jij volop tijd voor de mensen binnen de organisatie.

Inventieve pionier

Creatief pionieren doe je in de regio en daarbuiten. Je zorgt voor mooie samenwerkingen en oplossingen met andere externe partners. Door jouw ervaring met Marketing & Communicatie ben je in staat het merk van de school weer op de kaart te brengen.

Onvermoeibaar Inventief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Resultaatgericht Teamspeler Betrokken Inspirerend

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en ben je vanaf januari 3 à 5 dagen per week beschikbaar? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.