Vakinhoudelijk en verbindend strateeg

Ridderkerk
Organisatie |

Woonvisie

Woonvisie is een middelgrote woningcorporatie in Ridderkerk met meer dan 9.000 woningen en enkele honderden bedrijfsruimtes. Woonvisie beheert en ontwikkelt een mix van woontypen in wijken in de gemeenten Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard. Het gaat om woningen in verschillende prijsklassen, waarbij de met huurtoeslag bereikbare woning altijd centraal staat. Woonvisie en buurman WoonCompas uit Rotterdam hebben de intentie te fuseren. WoonCompas huisvest senioren en kwetsbare mensen die niet zelfstandig in hun huisvesting kunnen voorzien in Rotterdam en heeft circa 1.000 woningen. Door de krachten te bundelen kan beter invulling worden gegeven aan meer passende, duurzame en betaalbare sociale huurwoningen en kan de nieuwe organisatie haar ambities verder waar maken. Voor deze nieuwe organisatie zoeken we een Directeur Vastgoed.

Functie | Directeur Vastgoed

De Directeur Vastgoed is verantwoordelijk voor vastgoedactiviteiten van de organisatie en het relatiemangement met de stakeholders in het gebied Rotterdam. In Rotterdam ligt een opgave met bijzondere doelgroepen en senioren. Samenwerken met diverse stakeholders is hierin essentieel.

Hij óf zij is onderdeel van het directieteam en verantwoordelijk voor de aansturing van de teams planmatig onderhoud en projectontwikkeling en het creëren van de randvoorwaarden, zowel intern (financieel, sociaal en vaktechnisch) als bij externe partijen, waarbinnen de strategische doelen van de organisatie worden gerealiseerd.

Vakmanschap Visie Leider Verbinder Focus Sensitief Strateeg

Profiel

Collegiaal, informeel, ondernemend en het klant belang altijd voorop zijn kenmerkend voor de organisatie en het directie team. Samen met de directeur – bestuurder en de collegae directeuren Wonen & Zuidrand en Financiën & Bedrijfsvoering wordt hard gewekt aan de volkshuisvestelijke opgave in de verschillende gemeenten waar Woonvisie en WoonCompas actief zijn.

Vakinhoudelijk leider

De Directeur Vastgoed heeft de nodige ervaring opgebouwd, niet per se in een wooncorporatie. Vastgoed kent geen geheimen en samen met de teams planmatig onderhoud en projectontwikkeling (15 medewerkers) werk je aan een breed aanbod voor de klanten. Je bent ondernemend, klantgericht, geeft ruimte én zorgt tegelijkertijd voor scherpte en focus, op korte en lange termijn.

Verbindend strateeg

Voor de Directeur Vastgoed is een belangrijke rol weggelegd om de groeiambitie van de corporatie en specifiek in Rotterdam te realiseren. Strategie, verbinding en focus zijn hierbij essentieel. Wij zoeken een standvastig mensen mens die realiseert. Ervaring met bijzondere doelgroepen of affiniteit met de genoemde doelgroepen is een pre. Je bent het type van opgestroopte mouwen en geen woorden maar daden, Rotterdam is bekend terrein.

Aanbod

Woonvisie biedt een mooie en uitdagende rol in een bescheiden doch ambitieuze organisatie waar respectvol samen wordt gewerkt aan de volkshuisvestelijke opgave. Primaire en secundaire voorwaarden conform de CAO Woondiensten.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Ridderkerk en een afrondend gesprek. De eerste ronde is op  woensdag 19 juni en de tweede ronde op maandag 24 juni. De procedure is erop gericht om eind juni de Directeur Vastgoed te benoemen. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Je kunt reageren tot en met dinsdag 4 juni bij K+V.

Geïnteresseerd

Ben jij deze vakman of vakvrouw? De verbindend strateeg? De nieuwe Directeur Vastgoed van Woonvisie / WoonCompas die leidt én realiseert? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?

Dan zien wij graag uiterlijk dinsdag 4 juni jouw reactie tegemoet. Dat kan door op ‘Klik hier om te reageren’ te klikken en je cv en motivatiebrief te uploaden.  Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Directeur Vastgoed
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.