Experts versterken het label van VVN èn de bijdrage hieraan door de Verenigingsraad

Amersfoort
Organisatie |

Veilig Verkeer Nederland

VVN heeft de primeur: de combinatie van gamen en onderwijs/educatie. Welk kind (en welke volwassene) wil dit nu niet? En dit is pas één van de eerste stappen die VVN gaat zetten in de digitalisering van VVN. Echt een volgende stap. Geen educatie door een videootje online, maar een echte game, interactief. VVN heeft met VVN Minecraft Verkeerseducatie de wereldprimeur: de combinatie van gamen in Minecraft en verkeerseducatie. Het is één van de mooie stappen die VVN zet in de digitalisering van haar verkeerslessen, producten en andere activiteiten.  Wat kan er nog meer?

De missie is kraakhelder: iedereen veilig over straat. Verkeersveiligheid vraagt om constante aandacht, enthousiaste betrokkenheid en concrete actie. De strategie hierbij? Door mensen en organisaties te stimuleren om zich actief voor verkeersveiligheid in te zetten, werkt VVN aan het gezamenlijke, meest dierbare belang: iedereen komt weer veilig thuis.

Wil jij een bijdrage aan deze missie leveren? Een mooie verbreding van je eigen ervaring en je netwerk met een beperkte tijdsinvestering. Waarbij je bovendien je eigen kennis praktisch kunt inzetten wat jezelf weer extra bagage biedt. Veilig Verkeer Nederland wil met deze praktische missie actueel en levendig blijven. Verkeersveiligheid gaat namelijk iedereen aan; of je nu op de fiets zit of een vrachtwagen bestuurt, in het verkeer ben je verantwoordelijk voor je eigen handelen. Je hebt oog voor elkaar en houdt rekening met andere, soms meer kwetsbare, weggebruikers.

Functie | Expert voor de Verenigingsraad

Spreekt het aan? Meld je aan! Want er is wat te doen. Het onlangs goedgekeurde Meerjarenbeleidsplan van VVN is doordrenkt van digitalisering en ideeën over de community van VVN. De Verenigingsraad wil een stevige inbreng leveren om een impuls te geven aan de democratie in de vereniging. Meedenken, vragen stellen en ook op basis van deskundigheid een kritisch tegengeluid bieden aan de plannen.

 

Onafhankelijk Strateeg Maatschappelijk Influencer Statuur Toegankelijk Deskundig Gezicht

Profiel

Competenties waarover je beschikt:

  • Je vormt onafhankelijk een mening.
  • Je hebt brede maatschappelijke belangstelling.
  • Je bent communicatief.
  • Je denkt mee over strategische hoofdlijnen.
  • Je stelt kritische vragen en daagt uit.
Aanbod | VVN BIEDT

Een geweldig netwerk van bevlogen medewerkers en vrijwilligers, waar jij je toegevoegde waarde komt brengen.  Met een gemiddelde inzet, die in iedere levensfase past en de kans om deel te nemen aan activiteiten van Veilig Verkeer Nederland in je omgeving. Twee maal per jaar ontmoet je je collega’s in ieder geval in de Verenigingsraad in Amersfoort.

Procedure

De begeleiding van de procedure ligt in handen van K+V. Je hebt een gesprek met de adviseur van K+V , die deze procedure begeleidt, waar je vragen kunt stellen en jezelf kunt presenteren. Daarna maak je kennis met de vice-voorzitter van de Verenigingsraad, de vice-voorzitter van het Bestuur en directeur van het Bureau.

Geïnteresseerd

VVN hecht eraan een afspiegeling te zijn van de samenleving en streeft naar een zo divers mogelijk samengesteld bestuur, qua leeftijd, achtergrond en gender.
Ben je geïnteresseerd dan vragen wij je zo snel mogelijk te reageren door je cv en motivatiebrief te sturen. Heb je inhoudelijke vragen; bel vooral of mail Helga Bijker (06 22 698 599; bijker@kv.nl).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.
Een VOG-verklaring wordt gevraagd.

Expert voor de Verenigingsraad
Onbezoldigd
± halve dag per maand

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.