Facilitair Manager voor Scholengroep GelderVeste

Deskundige alleskunner die initiatief neemt
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Facilitair Manager

In deze rol ben je, samen met de bestuurder een belangrijke vertegenwoordiger van GelderVeste. Je weet dan ook waar we voor staan en draagt dit uit. Dit doe je bij de verschillende gemeenten waar mee wordt samengewerkt, maar ook met leveranciers en andere samenwerkingspartners. GelderVeste is volop bezig met het professionaliseren en structureren van de organisatie en daar mag jij als facilitair manager aan meewerken!

GelderVeste is een relatief kleine stichting. In deze functie geef je geen direct leiding en ben je geen onderdeel van een MT. Je werkt op het stafkantoor met als collega’s een HR adviseur, ICT adviseur, Onderwijs- en Kwaliteitsadviseur. Ook kom je natuurlijk op de schoollocaties en werk je samen met de directeuren. Met dit team zorgen jullie samen voor een goed draaiende organisatie. Je dagelijkse werkzaamheden omvatten naast het hoofdthema huisvesting, zaken als inkoop en aanbestedingen. Je coördineert en stemt af met leveranciers. GelderVeste is divers. Dit zie je terug in de verschillende scholen en de verschillende gebouwen. De combinatie van oude en nieuwe gebouwen zorgen voor verschillende vraagstukken. Diversiteit zie je ook terug in eigendomsconstructies van de gebouwen. Dit vraagt om kennis van wet- en regelgeving en kennis van de markt. Wat speelt er, van welke subsidies kunnen we gebruik maken? Andere thema’s waar je in deze functie mee te maken zal krijgen zijn: strategische huisvesting, samenwerking met strategische partners zoals 5 verschillende gemeenten, inclusie als strategische keuze voor onderwijs en de IKC vorming.

Profiel

Resultaatgerichte coördinator die initiatief neemt
Werken aan een eindproduct en zaken concreet oplossen. Daar voel jij je verantwoordelijk voor en daar word je ook enthousiast van! Dit doe je niet alleen. Je haakt daar graag je collega’s bij aan. Als coördinator stuur je dit proces aan en stuur je bij waar nodig. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je legt makkelijk dilemma’s op tafel en maakt zaken bespreekbaar. Hoe gaan we dit als GelderVeste aanpakken? Samen bouwen, samen vieren en samen verantwoordelijk zijn.

Helder & Duidelijk
Je komt te werken met een mooie club mensen waar korte lijnen, verbinding en samen optrekken belangrijk zijn. Altijd goed voorbereid en bereid om anderen te adviseren en verder te helpen. Je zet daarbij je kennis en kunde graag in. Je sluit makkelijk aan en communiceert helder en duidelijk. Je geeft graag een realistisch beeld en schept zo de juiste verwachtingen. Diversiteit zien we ook terug bij je collega’s en bij de samenwerkingspartners. Jij bent politiek sensitief en kan op verschillende niveaus een gesprekspartner zijn. Sluit aan en zorgt voor verbinding.

Wat je verder meebrengt
Binnen GelderVeste staan er een aantal nieuwbouwtrajecten en IKC trajecten op de planning. Fijn als jij deze kennis en ervaring al meebrengt!

Samen Helder&Duidelijk Innoveren Energiek Vasthoudend Initiatief Teamspeler Ondernemend Bevlogen politiek sensitief

Over de organisatie

Scholengroep GelderVeste

Een continu lerende organisatie, dat is GelderVeste

Het is goed vertoeven in de regio West-Achterhoek en zo ook bij Scholengroep GelderVeste. De stichting met 15 christelijke en algemeen bijzondere scholen zijn bruisende groeigemeenschappen waar kinderen de wereld leren kennen en hun eigen kern en unieke manier van onderzoeken ontwikkelen en leren ontdekken. Een gezonde organisatie waar nog mooie uitdagingen liggen. We streven excellent onderwijs na. Dit kenmerkt zich door visionair onderwijskundig leiderschap, vernieuwend onderwijs en een stevig appèl op de eigen inbreng van medewerkers. Ruim 200 medewerkers verzorgen voor 2.000 kinderen onderwijs en hebben een warm hart voor de kinderen. Dat zie je terug op de scholen, maar ook op het stafbureau. Saamhorigheid, bevlogenheid en “what you see is what you get” is kenmerkend.

Aanbod

Werken bij GelderVeste betekent ook je inzetten voor optimale groei en bloei van de kinderen die bij GelderVeste naar school gaan. Een baan waar je echt iets kan betekenen! Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. Je werkzaamheden voer je uit op het stafbureau en vanuit huis. Ook ben je veel onderweg naar de verschillende scholen en leveranciers. Een mooie afwisseling! Inschaling in schaal 11 van de cao PO. De cao kent een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en de meeste schoolvakanties ben je vrij!

Procedure

We zijn benieuwd naar jou!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. In de speeddates willen we graag jou als persoon leren kennen en kijken we nog niet naar je cv of je brief. Zoals we onze leerlingen ontmoeten, zo ontmoeten we jou! Zonder vooroordelen, zonder informatie. We zijn nieuwsgierig naar jou! Is er een goede ontmoeting, dan gaan we later op diezelfde dag verder met een diepgaand gesprek over de opdracht, je ervaringen en de match voor jou en GelderVeste.

De selectiegesprekken zijn gepland op maandag 2 oktober.

Geïnteresseerd

Ben jij geïnteresseerd en nieuwsgierig geworden? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet. Dat kan door uiterlijk 24 september 2023 onderaan bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets (06-1026 0480) en Tamara Wijnja (06-83952012) Natuurlijk zijn Johannes en Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor de speeddates wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.