K+V werving selectie interim management

Overtuigend en dienstverlenend bruggenbouwer

Roosendaal
Organisatie |

SDW zorg

SDW begeleidt, ondersteunt en behandelt mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand in West-Brabant en Zeeland. Circa 1000 betrokken en gekwalificeerde medewerkers en ruim 300 enthousiaste vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor een Goed Leven voor ongeveer 1800 cliënten. Naast 30 woon- en dagbestedingslocaties midden in de samenleving biedt SDW ook ondersteuning thuis en in het onderwijs.

Samen Goed Leven
Mensen met een verstandelijke beperking moeten net als iedereen kunnen leven, leren, werken en wonen zoals zij dat willen. Zij mogen zijn wie ze zijn. SDW gaat daarbij uit van de mogelijkheden en eigen kracht van de cliënt. Om zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen doen in de samenleving, heeft de cliënt begeleiding of ondersteuning nodig. Daarvoor werkt SDW samen met het persoonlijke netwerk van de cliënt en de reguliere voorzieningen in de maatschappij.

Regie over eigen leven
Cliënten voeren bij SDW zelf de regie over hun eigen leven. Zij maken eigen keuzes en willen net als iedereen gewaardeerd worden om wie ze zijn en een bijdrage leveren aan de samenleving. Door goed te luisteren en zo flexibel mogelijk in te spelen op vragen en wensen streeft SDW naar optimale zorgverlening. Op jouw vakgebied betekent dat, dat SDW ook vooruitstrevend is en wil zijn op het gebied van technische ontwikkelingen (denk aan het automatiseren van zorgprocessen, domotica, zorgcommunicatie, etc.)

Functie | Hoofd ICT

Als Hoofd ICT (formeel Hoofd I&A: Informatisering & Automatisering) ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van I&A-beleid op strategisch en tactisch niveau. Je adviseert op het gebied van informatiemanagement en gegevensbeheer. Verder heb je als taak het professionaliseren en uitvoeren van projectmanagement binnen de organisatie. Je bent manager van de medewerkers en middelen binnen de vastgestelde kaders. Jouw team bestaat uit systeembeheerders en applicatiebeheerders. Zelf leg je verantwoording af aan de manager Finance & Control.

Een greep uit jouw taken:

  • Managen (inzichtelijk maken, roadmap opstellen) van projecten op het gebied van I&A. Je weet hier helder en duidelijk over te communiceren en prioriteiten te stellen.
  • Sturen en coachen I&A team, jij staat voor je team!
  • Adviseren van het MT op het gebied van informatiemanagement en gegevensbeheer.
  • Verbindende schakel zijn tussen de interne klant, het I&A team en leveranciers. Jij kunt schakelen op meerdere niveaus.
  • Wijzigingen en wensen toetsen aan de lange termijn organisatie- en ICT doelstellingen.
  • Ontwikkelen van I&A- en informatiebeleid.
  • Professionaliseren van projectmanagement skills binnen de hele organisatie.
  • Regievoeren op de ICT-partners en -leveranciers.
  • Anticiperen en adviseren over ontwikkelingen en innovaties in de markt. Uiteraard heb jij daar een visie op.
  • Het maken van (project)begrotingen en investeringsvoorstellen.

Procesmatig vasthoudend helder

Profiel

Je beschikt over minimaal een relevante HBO opleiding met kennis van zorg- en informatieprocessen en ICT- en applicatiebeheer. Meerdere jaren ervaring in ICT projectmanagement, niet noodzakelijk in de zorg maar wél met aantoonbare affiniteit met (innovaties in de) zorg en daar hoort ook een bepaalde persoonlijkheid bij! Voor deze functie herken jij jezelf – en wij jou dus ook – in het volgende: tact, helikopterview, stimuleren, motiveren, corrigeren, overbruggen van tegengestelde belangen, overredings- en overtuigingskracht. Dit alles met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. AFAS, Office 365, Nedap ONS, Lean, Scrum en ITIL zijn voor jou bekende begrippen.

Aanbod

SDW is een warme, persoonlijke en ambitieuze organisatie. Niet alleen cliënten voeren eigen regie bij SDW, ook medewerkers! Jij kunt in deze functie meebouwen aan de ambitie van SDW en daarvoor geeft SDW alle ruimte. De functie is ingeschaald in FWG 65 CAO Gehandicaptenzorg. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind december kandidaat aan te kunnen aanstellen. De eerste oriënterende gesprekken vinden in week 48 en 49 plaats bij K+V op kantoor. De selectiegesprekken bij de opdrachtgever vinden plaats op dinsdag 17 december in de middag.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren – maar uiterlijk 27 november – door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolf, partner, via 06 1595-4079 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.