HR Adviseur voor SKBNM

Ervaren professional die ontzorgt
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

SKBNM

SKBNM bezorgt met ruim 330 medewerkers wekelijks meer dan 3.500 kinderen een fijne, leerzame (mid)dag. We zijn een informele en maatschappelijke kinderopvangorganisatie, dus zonder winstoogmerk. We staan voor betrouwbare, betrokken en betaalbare kinderopvang toegankelijk voor alle kinderen, waarbij kwaliteit dé leidraad is. SKBNM staat voor groei voor iedereen.

Functie

HR Adviseur

Je adviseert en ontzorgt ‘je eigen’ managers kinderopvang en leidinggevenden bij de uitvoering van HR-beleid. Je anticipeert op ontwikkelingen binnen het vak, de sector en de organisatie. Denk aan thema’s als een leven lang leren, inclusiviteit, Integraal Kindcentrum-ontwikkeling, het (sectorbrede) personeelstekort aan de ene kant en onze focus op werkplezier en een acceptabele werkdruk aan de andere kant. In je keuze hou je ogen voor ontwikkeling voor groei. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen: je werkt in een enthousiast zelfstandig team van betrokken professionals (recruitment, opleidingen, HR advies en HR administratie) geleid door een creatieve en bevlogen manager. Daarnaast heb je veel contact met collega’s op het Servicebureau en ben je natuurlijk veel aanwezig op onze verschillende kinderopvanglocaties.

Toegankelijk Ontwikkelingsgericht Energiek Vakbekwaam Proactief Teamspeler Betrokken Creatief

Aanbod

Groeien en ontwikkelen

Heb jij zin om SKBNM verder te laten groeien? Neem je al een paar jaar werkervaring mee en wil jij een baan waarbij je echt iets kan betekenen voor bloei en ontwikkeling van kinderen en collega’s? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je. De functie is flexibel in te vullen tussen 24-32 uur en ingeschaald in schaal 10 volgens CAO kinderopvang. Daarnaast wil SKBNM graag investeren in jouw ontwikkeling en wordt uiteraard goed (thuis) kunnen werken gefaciliteerd.

Procedure

Benieuwd... naar jou!

We zijn benieuwd. Benieuwd naar wat jou drijft in het HR vak. Benieuwd naar hoe creatief jij op basis van jouw kennis en ervaring de HR-vraagstukken in onze sector aanpakt. Benieuwd naar de voorbeelden die je hiervan kunt geven. Benieuwd naar hoe jij zorgt dat je vakkennis up-to-date blijft, hoe je deze kennis toepast in de praktijk en hoe je leidinggevenden ondersteunt bij de uitvoering van ons HR-beleid.

De gesprekken met de organisatie staan gepland in week 29.

Graag willen we de procedure voor de zomervakantie afronden.

Geïnteresseerd

Ook nieuwsgierig?

Ben jij ook nieuwsgierig? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 14 juli 2023 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Let op: wacht niet te lang met reageren, bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature eerder.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn managementrollen meting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.