Zelfverzekerde sociale leider

Nederland
Organisatie |

ALDI

“ALDI is aan het vernieuwen en dat raakt vrijwel elke discipline. Naast de verdere professionalisering van HR, ondersteunt het HR team het veranderproces in de organisatie. Een uitermate interessante omgeving voor je persoonlijke ontwikkeling!”

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ALDI om gaat. Het is de missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor de klanten. Hier zet iedereen zich bij ALDI elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

Ook de HR afdeling vernieuwt. Samen bouwen aan de toekomst. Daarbij zoeken we HR Professionals in heel Nederland, en zeker voor Roosendaal en Roermond.

Functie | HR Manager

Wat ga je doen?

De HR Manager is het centrale aanspreekpunt voor het management, de medewerkers en de OR voor alle HR gerelateerde aangelegenheden. Je neemt deel aan het MT. Samen met het nationale HR team participeer je in de ontwikkeling van beleid op de gebieden Talent Management, Compensation & Benefits, Talent Acquisition, Learning & Development. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en toepassing in de desbetreffende regio. Je behandelt daarnaast HR zaken, zoals verzuim, arbo beleid en arbeidsrechtelijke kwesties en wordt daarbij in eerste instantie ondersteund door een Junior HR Business Partner.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Zelfverzekerde sociale leider

Wie ben jij?

Een zelfverzekerd en sociaal leider, die op creatieve wijze invulling kan geven aan complexe vraagstukken. In jouw rol geef je gevraagd, maar ook ongevraagd, advies. Verder beschik je over een gestructureerde manier van werken en weet je goed in te spelen op verschillende doelgroepen binnen de organisatie.

  • Je hebt een universitair werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding, bij voorkeur in de richting HR, Bedrijfskunde, Psychologie, of vergelijkbaar.
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in de functie van HR Manager, of HR Business Partner.
  • Je hebt brede HR ervaring in de praktische zakelijke dienstverlening, zoals retail, het uitzendwezen, horeca, of vergelijkbaar.
  • Je beschikt over goed ontwikkelde leiderschapsvaardigheden.
  • Uitstekende beheersing van het Engels en het Nederlands in woord en geschrift.
Aanbod

Werken bij ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

ALDI biedt jou daarnaast een goed salaris, 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, een lease auto, een pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

Procedure

Samen met ALDI bouwen wij aan het HR team. Jouw interesse delen wij met ALDI en we bepalen vervolgens samen de vervolgstappen. Omdat er meerdere posities beschikbaar zijn, kijken wij ook samen naar de mogelijkheden binnen Nederland. We nodigen je zeker uit om ook vooraf even te bellen voor meer informatie.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde functie dan verzoeken wij je te reageren, door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie graag bij je reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets, directeur (06-1026 0480).

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.