Enthousiaste, daadkrachtige manager die kansen ziet

Kaatsheuvel
Organisatie |

Leerrijk!

Leerrijk! omvat veertien scholen binnen het primair onderwijs, waaronder één school voor speciaal basisonderwijs. Er zijn ongeveer 300 werknemers werkzaam bij Leerrijk! en er zijn circa 3.000 leerlingen verbonden aan de scholen. De scholen van Leerrijk! liggen verspreid in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand. Leerrijk! is een lerende organisatie die volop in ontwikkeling is en aan de vooravond van een nieuwe strategische beleidsperiode staat. Er heerst een warme open sfeer en er wordt gewerkt op basis van vertrouwen.

Functie | HR Manager

Als HR Manager bij Leerrijk! ben je lid van de staf. Je rapporteert rechtstreeks aan de bestuurder en werkt nauw samen met het HR-team. In je functie is elke dag anders. Daar word jij blij van!

In deze functie geef je leiding aan de HR afdeling (een HR adviseur en een administratief medewerkster). Jij bent tevens adviseur op verschillende niveaus. Voor de bestuurder, de directeuren en de medewerkers. Als HR Manager spar je inhoudelijk met je collega’s en help je hen met de keuzes die zij moeten maken in hun rol. Steeds kijkend naar de veranderende markt, personele vraagstukken en aankomende innovaties. Je bent de vraagbaak voor organisatorische en personele kwesties en adviseert en ondersteunt daarin, zowel richting leidinggevenden als medewerkers. Je weet wat er speelt en geeft de juiste aandacht aan de collega’s. Naast visie en beleid, krijg je ook veel te maken met de waan van de dag binnen deze functie. Prioriteren en daar steeds de juiste keuzes in maken is belangrijk. Je vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn. Zo leer je de medewerkers goed kennen en kun je inspelen op de verschillende vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het houden en realiseren van de koers van de organisatie, het ontwikkelen van strategisch beleid en het implementeren van dit beleid in de organisatie. Je levert een bijdrage aan de strategie en doelstellingen van Leerrijk!

Pionier Enthousiast Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Daadkrachtig Betrokken Inspirerend Flexibel Hands-on
Profiel | Vakkundig betrokken bouwer

Jij bent een echte pionier. Je beweegt je graag in een omgeving waar niet alles vaststaat, een organisatie in beweging. Je denkt in mogelijkheden en in kansen. Bent optimistisch en enthousiast. Jij wilt het beste voor de kinderen van Leerrijk! en dit straal je uit! De rol van aanjager en motivator past jou perfect. Als het onmogelijk lijkt, zie jij juist een mooie uitdaging. Je hebt een hands-on mentaliteit en steekt graag je handen uit de mouwen. Je bent er als je nodig bent. Dit doe je niet alleen. Jij bent ervan overtuigd dat het samen altijd beter is dan alleen. Van nature zoek je dan ook de samenwerking op met de directeuren en je collega’s van het servicebureau en zoek je uit hoe je samen verder komt.

Door jouw ervaring binnen het HR-vak in het onderwijs ben je in staat de toekomst samen met je collega’s vorm te geven. Jij overziet het geheel en maakt verbindingen. Waar je nodig bent, daar ben jij! Je ontwikkelt en bevordert eigenaarschap en helpt met inzicht. Door vragen te stellen en ook af en toe even stil te staan. Je kunt verbinden door aandacht en jij kunt de ander sterker maken. Je bent daadkrachtig en durft knopen door te hakken en geeft ook ruimte om te leren. Je kunt op een prettige manier vasthoudend en duidelijk zijn.

Voor deze functie is ervaring in het (primair) onderwijs wenselijk.

Aanbod | Wil jij werken bij een mooie maatschappelijke organisatie?

Als HR Manager bieden we je een geweldige kans binnen een maatschappelijke organisatie. Een fijne omgeving om in te werken met collega’s die kinderen een warm hart toedragen! Een afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en een grote mate van zelfstandigheid. Daarbij krijg je veel ruimte om te sparren en jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in een open informele werksfeer met bevlogen collega’s. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens de CAO Primair Onderwijs, schaal 12. Binnen Leerrijk! kom je te werken op het bestuursbureau in Kaatsheuvel. Hybride werken is bespreekbaar. Uiteraard ben je bijna alle schoolvakanties vrij.

Procedure | Gericht op persoonlijkheid en de dialoog

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. In de speeddates willen we jou als persoon leren kennen. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we ‘s middags verder met een diepgaand gesprek.

De selectiegesprekken zijn gepland op maandag 14 november. Het streven is de procedure voor eind november af te ronden, maar ook met zorg en veiligheid voor iedereen en passend bij de huidige omstandigheden.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 6 november tegemoet. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets (06-1026 0480) en Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk zijn Johannes en Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor de eerste ronde (korte ontmoetingen) wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

HR Manager
Jaarcontract met uitzicht op een vast contract
32-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.