Tactisch, operationeel en daadkrachtige manager die de lopende zaken overneemt

Midden van het land
Functie | HR Manager a.i.

Interim HR Manager voor een sportieve, dynamische, ambitieuze landelijke sportkoepel met ongeveer 80 medewerkers in dienst met hulp van meer dan 100 vrijwilligers. Een organisatie waar ruime is voor persoonlijke ontwikkeling en creatieve inbreng.

Opdracht

Het betreft een overbruggingsopdracht tot dat een vaste invulling is gerealiseerd. Lopende zaken beheren. Je werkt samen met directeur en het MT. Een strategisch, tactische opdracht. HR ondersteuning vindt plaats door 1 medewerker.

Profiel

Jij bent een ervaren HR interimmanager en bent ervan overtuigd dat samen altijd beter is dan alleen. Van nature zoek je dan ook de samenwerking op en zoek je uit hoe je samen verder komt. Je schakelt gemakkelijke tussen strategische en tactische vraagstukken en steekt graag de handen uit de mouwen. Waar je nodig bent, daar ben jij! Je bent daadkrachtig en durft knopen door te hakken. Je kunt op een prettige manier vasthoudend en duidelijk zijn.

Enthousiast Vasthoudend Professioneel Sportief Daadkrachtig Inspirerend Hands-on

Voorwaarden

Per direct beschikbaar voor 3 dagen per week.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage (06 5131 0178).

HR Manager a.i.
Interim
24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.