HR Manager voor stichting AURO

Overtuigende professional en communicatieve sparringpartner
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Stichting Auro

Stichting AURO verzorgt het openbaar basisonderwijs in de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen (met scholen in de kernen Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis). Het onderwijs wordt verzorgd door 9 scholen met in totaal bijna 2.000 leerlingen en zo’n 200 medewerkers.

De kernwaarden zijn: ontwikkelen, vertrouwen en samenwerken. De scholen worden gekenmerkt door verscheidenheid. De buurt, omvang en leerlingenpopulatie verschilt van school tot school. Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel bij alle AURO scholen.

De Stichting wordt bestuurd door Lisette van Houwelingen. Zij legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Daarnaast is er een kleine professionele staf die de bestuurder en de directeuren ondersteunt. Het bestuurskantoor is het afgelopen jaar versterkt, verjongd en vernieuwd. Daarbinnen is nu de rol van HR manager vacant.

Functie

HR Manager

De HR manager is samen met de bestuurder verantwoordelijk voor een goed, transparant personeelsbeleid. Je levert een vakinhoudelijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het werken binnen AURO. Daarnaast ben je een strategische partner voor de bestuurder voor de lange termijn HR vraagstukken zoals strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid.

De kernopdracht voor jou is het ondersteunen van de directeuren bij het realiseren van een inspirerende werk- en leeromgeving van de leerkracht, ondersteunende diensten en kinderen. Je ondersteunt bij de verbeteropdrachten en helpt met de noodzakelijke veranderingen. Je stuurt op kwaliteit en biedt relevante personeelsmanagementinformatie, zowel voor de huidige situatie als met betrekking tot de te verwachten ontwikkelingen. De operationele werkzaamheden zijn belegd bij Groenendijk Administraties. Je legt direct verantwoording af aan Lisette als bestuurder.

Communicatief Proactief Deskundig Uitnodigend Vasthoudend Sensitief zelfstarter oplossingsgericht

Profiel

Overtuigende professional en communicatie sparringpartner

Overtuigende professional

Je bent een stevige adviseur doordat je een autoriteit bent op jouw vakgebied. Je houdt vast aan je eigen expertise en deelt dit vanzelfsprekend proactief met jouw collega’s. Je wakkert aan, maar houdt vervolgens ook vast door het belang van HR te blijven behartigen. Je weet wat er speelt en wie wat nodig heeft. Hierdoor kun je met overtuiging overbrengen wat goed en nodig is om te doen. Je geeft van nature sturing aan veranderprocessen. Je bent ervaren in de valkuilen van cultuurverandering en brengt gereedschap mee om succesvol verandering te helpen realiseren. Je brengt scherpte door duidelijk te communiceren welke stappen er moeten worden genomen en legt uit waarom.

Communicatieve sparringpartner

Als HR professional weet jij dat het alleen werkt als de ander jou ook begrijpt en opzoekt. Daarom ben je toegankelijk en een fijne sparringpartner voor directie en collega’s. Ook al ben je op afstand de communicatie is altijd persoonlijk en dichtbij. Jij zoekt de samenwerking op, in de school met medewerkers en directieleden en binnen AURO als sparringpartner voor de bestuurder. Daarbij ben je oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij de ander en probeer je altijd in relatie te zijn. Hierdoor weet je verbindingen te leggen en nieuwe kansen samen op te pakken. Jij weet de mensen te vinden en iedereen weet jou te vinden. Daar houd je van en dat stimuleer je.

Je hebt een stevige HR opleiding en neemt ervaring mee. Je schakelt makkelijk tussen strategie en praktijk. Onderwijs heeft voor jou weinig geheimen.

Aanbod

Heb jij zin om met AURO verder te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie? Waarbij jij jouw expertise kan gaan inzetten in een heel inspirerend team en voor heel goed onderwijs? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je. De functie is ingeschaald op in schaal 11 CAO PO en kent een tijdsinvestering van 0,4 FTE.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een kennismaking met de bestuurder. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een diepgaand gesprek en een presentatie.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde functie? Dan zien wij graag zo spoedig mogelijk en ieder geval uiterlijk 22 maart jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kan je bij je reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Martine van der Velpen (06-5060 3351) en Johannes Arets (06-1026 0480). Natuurlijk zijn Martine en Johannes bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd vooraf een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.