K+V werving selectie interim management

Overtuigend en zelfstandig consultant

Brabant/Limburg
Organisatie |

Een zorginstelling in Brabant/Limburg

Een zorginstelling in Brabant/Limburg

Functie | ICT Projectmanager / consultant

We zoeken een projectleider/consultant die 3 entiteiten binnen de organisatie; te weten vastgoed, ICT en callcenter in kaart gaat brengen en advies gaat uitbrengen over hoe de overlappende zaken van deze entiteiten gemanaged moeten worden en leiden tot (één) nieuwe organisatievorm(en). Ook de ICT gerelateerde vastgoed processen (met name decentraal georiënteerd, E-health) zullen onderdeel moeten gaan worden van nieuwe organisatievormen.

De opdracht is politiek gevoelig (wij/zij trajecten). Onderdeel van de opdracht is de positionering van Domotica en E-Health en het beleggen van de verantwoordelijkheid hieromtrent binnen de organisatie

ICT, Vastgoed, Callcenter

Profiel
  • De consultant moet in het bezit zijn van kennis van (en aantoonbare ervaring met) ICT processen, vastgoed/facilitaire processen/systemen en callcenter processen in de zorg.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord, geschrift en presentatie op HBO+ niveau.
  • Je kunt overtuigend en zelfstandig jouw bevindingen laten landen in de organisatie op directie/bestuursniveau.

Het gaat in principe eerst om een opdracht van 3 tot 4 maanden (circa 32 uur per week, +/- 4 uur) wat gaat leiden tot advies én besluitvorming. De vervolgopdracht kan dan zijn om dit ook te gaan realiseren. Denk dan aan een periode van een jaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren (uiterlijk woensdag 20 november) door bij “solliciteer direct” je cv, motivatie met hierin je uurtarief te uploaden. Bij voldoende reacties kan de opdracht eerder worden gesloten.

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, 06 1595-4079.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

ICT Projectmanager / consultant
Interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.