Interim Concernmanager - Centraal in Nederland

Resultaatgerichte manager, mensgericht met daadkracht.
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Concernmanager

Je geeft leiding aan vijf tot tien teammanagers en je ben lid van het Concern Management Team (CMT). Samen met zeven collega concernmanagers en twee directieleden ben je verantwoordelijk voor de gehele cyclus van strategie, beleid, programmering, uitvoering gekoppeld aan bedrijfsvoering, realisatie, monitoring en bijsturing. Bij de verandering hoort het stimuleren van het eigenaarschap en het vergroten van de realisatiekracht.

Naast de reguliere taken ben je verantwoordelijk voor het opstellen en vaststellen van een visie op bedrijfsvoering. Daarnaast ben je opdrachtgever voor de AVG en Privacy, voor (onderdelen om) de basis op orde te krijgen en voor de informatiehuishouding (datagovernance en datagedreven werken).

Opdracht

Specifieke opdracht – binnen generieke resultaatsgebieden- om bedrijfsvoering, informatisering & automatisering en financiën te herijken en te professionaliseren: met minder middelen dezelfde impact realiseren.

Profiel

Je bent een ervaren interim directeur, met een afgeronde wo-opleiding en met minimaal vijf jaar ervaring als afdelingsmanager/programmamanager in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je hebt aantoonbaar ervaring in het domein van informatievoorziening & automatisering en bij voorkeur financiën.

Politiek-bestuurlijk verbinder Realisatiekracht Communicator Strateeg Overtuigingskracht Energiek Stimulans Stevig Financial Integraal denker Inspirator

Voorwaarden

Je bent vanaf medio september beschikbaar voor 32- 36 per week tot en met 31 augustus 2024. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. De gesprekken bij de opdrachtgever zijn op vrijdagmiddag 1 september 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk 14 augustus te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.