Interim Controller

Plezierige doorvrager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Je bent lid van het Managementteam en daarmee onafhankelijk adviseur van het Bestuur, directie en management. De organisatie zet de stap naar een organisatie dat het verschil maakt, op basis van gelijkwaardigheid, positieve impulsen en geloof. In de uitvoering van de gemeentelijke taken voor vier gemeente doet de gemeente wat ze van anderen vraagt.
Samen met de kwartiermaker Financiën zorg je voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de planning en control-cyclus en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Behulpzaam als collega’s vastlopen in routines of vaste denkpatronen door verbeteracties te prioriteren.
Je draagt bij aan integraal bedrijfsbeleid en je adviseert gevraagd en ongevraagd. Je rapporteert aan de directeur/voorzitter van het MT.

Wat ga je doen?

  • Toezicht houden op de financiële positie en bewaken risico’s.
  • Opzet interne audits en verantwoording rechtmatigheid.
  • Verantwoordelijk voor het normen- en toetsingskader, het interne controle plan, bewaken van de uitvoering en opvolging.
  • Contacten met externe accountant, de provincie als toezichthouder en de Belastingdienst.
  • Leidinggeven aan de procesadviseurs, privacy officer, CISO en functionaris gegevensbescherming.

Profiel

Je bent een gedreven professional, met een vakgerichte opleiding. Ervaring in een organisatie die gemeentelijke taken uitvoert. Je behoudt het overzicht. Je weet gevraagd en ongevraagd advies te geven over financiële vraagstukken. Ervaring met het opzetten en doen uitvoeren van de P&C-cyclus, andere (financiële) rapportages en (risico)analyses.

Onafhankelijk Proactief Besluitvaardig Deskundig Inspirerend Verbindend

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden.
Ben je de geschikte kandidaat dan spreek je snel met de opdrachtgever. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Voor vragen of om even te sparren kun je bellen met Helga Bijker via 06-22 698 599.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.