Interim Directeur-Bestuurder voor een bibliotheek centraal in de provincie Utrecht

gedreven leider
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Directeur-Bestuurder

De huidige directeur-bestuurder is gedeeltelijk uitgevallen en gaat eind van 2023 met pensioen.

Opdracht

Als directeur-bestuurder vul je deze rol in als voorzitter van het MT -bestaat uit drie andere leden-. Daarnaast ontwikkel je scenario’s voor de toekomstige invulling van de financiële functie in de organisatie.

Profiel

De wereld van de bibliotheek kent geen geheimen voor jou, net zo min als die van de gemeenten,  cultuur en/of welzijn. De vier gemeenten vragen steeds meer van de organisatie (36 medewerkers en 200 vrijwilligers) om maatschappelijke ondersteuning (tegen eenzaamheid en voor alfabetisering) en om inburgering en digitalisering. Door samenwerking in de lokale netwerken draagt de bibliotheek bij aan het meedoen van de inwoners aan de maatschappij. Participatie van inwoners door gastvrije ontmoetingsplekken, die je verrassen en inspireren.

 

Senioriteit leider natuurlijk gezag enthousiasme energie koersvast resultaatgericht regisseur

Voorwaarden

Je bent per direct beschikbaar voor 16-20 week tot 1 december 2023. De gesprekken bij de opdrachtgever met de selectiecommissie zijn op maandag 13 februari 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk woensdag 8 februari te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.