Interim directeur voor een bedrijf in de kop van Fryslân

Stevige directeur
Locatie: In de kop van provincie Fryslân
Functie | Interim directeur

Een bedrijf, dat prachtige diensten levert over de eigen netwerken in het noorden van het land (inclusief buitengebied), plat en informeel. De lokale overheden zijn eigenaar.

Opdracht

De huidige directeur vertrekt. Aan de interim directeur de opdracht -naast de gebruikelijke taken- om advies uit te brengen over de toekomstige inrichting van de topstructuur.

Profiel

Je geeft leiding aan de organisatie en het MT, met manager (Techniek en Financiën & ICT). Je specifieke portefeuilles zijn strategie, marketing & communicatie, HR en de relaties met de stakeholders. De uitdaging voor de organisatie is new business te ontwikkelen en over te schakelen van een organisatie met grote projecten naar een stabiele toekomstvaste organisatie. Naast de dagelijkse leiding bereid je een advies voor over de topstructuur en het MT. Je legt verantwoording af aan de RvC.

Je bent een ervaren interim directeur met ervaring in een technisch bedrijf, met ervaring in de strategische marketing en financiële vraagstukken.

Boegbeeld stabiliteit communicator hands-on energieke stimulans Strateeg resultaatgericht stevig financial

Voorwaarden

Je bent vanaf medio mei beschikbaar voor twee – drie dagen per  week voor een periode van minimaal zes maanden op locatie. De gesprekken bij de opdrachtgever/RvC zijn op dinsdag 16 mei 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk woensdag 10 mei te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.  Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Interim directeur
interim
16-24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.