interim manager uitvaartzorg - Uitvaartonderneming

Gedreven interim manager uitvaartzorg die de handen ook zelf uit de mouwen steekt
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

interim manager uitvaartzorg

Grote uitvaartonderneming in Nederland en België. Samen beter, een waardevol afscheid. Landelijk werken er voor deze uitvaartonderneming ongeveer 100 fte/160 mensen. Vanwege de groei zoeken we een interim manager. De uitvaartzorg is gebouwd op drie pijlers: Hospitality, productie en logistiek.

Als interim manager ben je volledig P&L verantwoordelijk. Je bepaalt en stuurt op jaardoelen, budgetten en KPI’s. Je zorgt voor een goede medewerkerstevredenheid en gemotiveerde, betrokken en samenwerkende teams. In de teams werken mensen met diverse opleidingsachtergronden, van ongeschoold tot universitair geschoold.

Opdracht

Jij gaat zorgen dat op de drie pijlers: Hospitality, productie en logistiek verbeteringen komen en de organisatie nóg beter gaat functioneren én renderen.

Je zet je in om nieuwe kansen in de markt en klantbehoeftes te ontwikkelen en rendabel te realiseren. Samen bouw je continu aan een betere dienstverlening.

Voor deze rol moet je beschikken over schakelkracht, wat betekent dat je soms zelf praktisch de handen uit de mouwen steekt en een tandje bijzet in de operatie om zaken vlotter te laten verlopen.

 

Profiel

Jij bent een optimistische, op samenwerking gerichte, tactvolle, communicatief vaardige, zelfstandige en verbindende interim manager met handson mentaliteit. Je hebt ervaring met integraal leiding geven op afstand, vooral met operationeel uitvoerende medewerkers.
Uiteraard heb je ervaring met Hospitality, productie en logistiek.

Hospitality Productie Logistiek

Voorwaarden

Je bent per oktober beschikbaar voor ongeveer 3 dagen per week voor in eerste instantie 3 tot 6 maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel – maar uiterlijk zondag 10 september – door bij “solliciteer direct” je cv, motivatie én een indicatie van je uurtarief te uploaden.

Je kunt bellen met Frank Wolff op 06-15954079 voor meer informatie of om te sparren

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.