Interim Griffier – Midden van het land

Ervaren griffier
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Opdracht

Een gemeente met een kleine griffie (van drie personen), waar de normale griffiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

De griffier zorgt voor rust in de organisatie, zowel op de griffie als de samenwerking met de raad en de organisatie. Daarnaast leid je de implementatie van het nieuwe raadsinformatiesysteem in goede banen (regionaal aanbesteed).

Profiel

Je geeft leiding aan de kleine griffie, die naast jou bestaat uit een medewerker en een adjunct raadsgriffier. Je hebt ruime ervaring als griffier/leidinggevende en het is een belangrijke pré als je ervaring hebt met de) implementatie van een nieuw raadsinformatiesysteem, met name aan de organisatorische kant. Je rapporteert aan de werkgeverscommissie.

Senioriteit Griffier Pro-actief hands-on Energie Tactisch Strategisch Sensitief

Voorwaarden

Je bent vanaf begin mei beschikbaar voor een periode van minimaal drie maanden (tot aan het zomerreces) met een mogelijke verlenging. De gesprekken bij de opdrachtgever/werkgeverscommissie zijn begin mei.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk 7 mei te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06 22 698 599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.