Beleidsontwikkelaar met affiniteit Leren & Professionaliseren

Midden van het land
Functie | Interim HR/Beleidsadviseur

Voor een Stichting in het midden van het land zijn we op zoek naar een interim HR/Beleidsadviseur. Deze Stichting verzorgt kwaliteitsonderwijs voor wie meer wil dan een standaard onderwijsaanbod. Onderscheidend daarbij voor de scholen is de internationale dimensie. Alle scholen binnen de Stichting worden gekenmerkt door international mindedness. De missie van de Stichting is om leerlingen op te leiden tot zelfstandig denkende en handelende personen. De scholen zijn bijzonder-neutraal qua signatuur en omarmen daarom de verschillen tussen mensen. Leerlingen worden gestimuleerd bij te dragen aan een betere en duurzame wereld.

Binnen de Stichting staan een aantal kernwaarden centraal:
* Uitgaan van vertrouwen in ieder mens, diens vermogen om richting te geven aan zijn leven en daar verantwoordelijkheid in te nemen.
* Uitgaan van de wil van ieder mens om te leren en te ontwikkelen, van zijn nieuwsgierigheid en creativiteit.
* Uitgaan van de eigen identiteit van iedereen, koesteren van diversiteit en het bewaken van onderlinge respect.

Opdracht

Wie ben jij?
Als HR/Beleidsadviseur ben je een echte senior in je vak. Jij hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur met de CAO/VO. Je hebt affiniteit met Leren & Professionaliseren als strategisch onderwerp. Je haalt plezier uit het schrijven van beleidsstukken. Je bent een echte beleidsontwikkelaar. Vol zelfvertrouwen pak je jouw eigen domein en weet je goed welke rol je moet vervullen. Daarbij overzie je de complexiteit van het werk en leg je de juiste verbanden. Je organiseert slim en handig en wilt daadwerkelijk stappen maken. Soms met een kleine omweg maar altijd doelgericht. Je snapt het VO-onderwijs en wat er nodig is om verandering en vernieuwing te realiseren. Je geeft kop en staart aan zaken en bewaakt het tempo.

Voorwaarden

Wil jij werken in een ambitieuze en dynamische onderwijsorganisatie, gericht op de wereld om ons heen? In een organisatie die zich niet alleen richt op de ontwikkeling van leerlingen, maar ook op de groei van de eigen medewerkers? Ben je 0,8fte tot de zomer beschikbaar? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 27 december 2021 tegemoet. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets (06 10260480) en Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk zijn Johannes en Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Interim HR/Beleidsadviseur
Interim
Uren in overleg

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.